Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Ďalšie vyčíňanie majiteľa Detvy: Nešportový výstup Ľuptáka rieši SZĽH

DETVA - Hokejisti HK Poprad zvíťazili v zápase 35. kola Tipos extraligy na ľade Detvy 3:2 po nájazdoch a pripísali si štvrtý triumf v sérii. Na vedúci Zvolen strácajú z druhej priečky dva body.
Zdroj: 38553
Zdieľajte:

Hostia z Popradu mohli ísť do vedenia v početnej výhode, ale strela Dalhuisena skončila len na žrdi. Domáci sa napokon ubránili a o pár okamihov neskôr ich poslal do vedenia Charbonneau. Presilovku hrali potom aj domáci, ale tiež neefektívne. Poprad mohol vyrovnať v závere 1. tretiny, ale prečíslenie Haščáka s Bjalončíkom sa gólom neskončilo.

V úvode druhej tretiny najskôr dvakrát podržal Popradčanov Vošvrda a neinkasoval ani v polovici zápasu. Domáci mali možnosť trestného strieľania, ale Sýkora neuspel. Potom zaujala pästná výmena Baču s Dalhuisenom, rezultovala z toho presilovka pre hostí. V nej mieril presne Svitana a vyrovnal na 1:1.

Prečítajte si aj

Rozhorčený Ľupták na tému Sholl: Budem žiadať vynaložené náklady. Detvu by mal posilniť kvalitný gólman

Začiatok tej tretej musel hlavný arbiter Peter Stano posunúť kvôli teatrálnemu a nešportovému výstupu funkcionára a majiteľa HC 07 Detva Róberta Ľuptáka. Vzniknutá situácia sa dostala aj do zápisu o stretnutí a správaním majiteľa Detvy sa už zaoberá SZĽH.

Pozrite si aj

VIDEO V Detve úradoval Dalhuisen: Bitka s Bačom a trest DKZ, pri ktorom ho museli sprevádzať členovia realizačného tímu

V tretej tretine mali prvú šancu Popradčania, ale Bjalončík len tesne minul. Hostia však neskôr predsa len dostali puk do siete, pri hre 4 proti 4 sa presadil obranca Dalhuisen. Vzápätí však využil presilovku Čacho a poslal zápas do predĺženia. V ňom gól nepadol, zápas napokon rozhodli nájazdy. V nich sa presadil len najlepší ligový strelec Haščák.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, hokejovysvet.sk, RTVS

Diskusia

Podobné články