Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Rozhorčený Ľupták na tému Sholl: Budem žiadať vynaložené náklady. Detvu by mal posilniť kvalitný gólman

DETVA - Slovenský extraligový klub HC 07 WPC Koliba Detva predvádza výborný hokej a prekvapivo sa zdrží pri prvej štvorke tabuľky.
Zdroj: 38190
Zdieľajte:

Pod Poľanou sa aktéri zhodli, že to má na svedomí skvelé zloženie kádra, ktorý je vedený uznávaným trénerom Ernestom Bokrošom. Detva sa mohla opierať najmä o vyrovnanú dvojicu brankárov Petrík - Sholl, ktorí boli skutočnými oporami.

Prečítajte si aj

V tíme švédskej SHL zakotvil jeden z bývalých legionárov Popradu

Zlom ale nastal tento týždeň. Američan Tomas Sholl doslova drzo opustil klub a odišiel skúšať šťastie do AHL, avšak bez vedomia spoluhráčov, trénerov či majiteľa klubu Róberta Ľuptáka. "Nechal v štichu celé mužstvo, takisto aj iných cudzincov v našom klube, ktorí neboli s jeho počínaním stotožnení," uviedol rozladeným tónom prvý muž detvianskeho hokeja v rozhovore pre myzvolen.sme.sk. 26-ročný legionár údajne svojimi výkonmi upútal zámorských funkcionárov v Texase a pravdepodobne k tomu pribudla vidina preniknutia do tímu NHL Dallas Stars. Sholl tomu jednoducho neodolal, no ktovie, či svoj zámer domyslel.

Prečítajte si aj

NHL: Halák vychytal výhru Bostonu, Tatar znovu bodoval, Černák po páde nedohral zápas

„Určite nechcem, aby sa vrátil, pretože už ukázal svoj charakter. Dokonca sa nám vyhrážal, že keď tu bude musieť ostať, tak nebude chytať. Budem chcieť, aby nám mužstvo, do ktorého išiel, aspoň vyrovnalo náklady, ktoré sme do neho vložili," veľavravne poznamenal Ľupták, ktorý bol tak nútený obzerať sa po novom mužovi do brány. Niečo sa už rysuje. „Záujem máme o veľmi dobrého švédskeho brankára a o jedného gólmana z KHL,“ naznačil a pokračoval: „Roman Petrík by mal mužstvu chýbať ešte približne týždeň a potom by sa už mal zapojiť do trénovania s tímom," dodal pre myzvolen.sme.sk Róbert Ľupták.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: myzvolen.sme.sk

Diskusia

Podobné články