Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Juraj Mikúš kritizoval hráčov Detvy: Neustále čakám na vhodenie buly

ZVOLEN - Začiatok záverečného januárového týždňa patril trom dohrávkam v Tipos extralige.
Zdroj: 38510
Zdieľajte:

Atraktívne derby sa hralo vo Zvolene. Pod Pustým hradom sa predstavila neďaleká Detva a obaja aktéri predviedli skvelé hokejové divadlo. Hostia robili výrazné komplikácie znova už lídrovi extraligovej tabuľky a vyhrávali 2:0.

Prečítajte si aj

Tomas Sholl je už zmluvne viazaný v AHL

"Detva hrá obetavo a má výborné brejky. Za to jej patrí rešpekt a musíme to brať na vedomie. Je fajn, že sme dokázali duel aspoň vyrovnať a neodišli sme z neho naprázdno," predostrel vlastný pohľad na dohrávku 11. kola zvolenský útočník Juraj Mikúš. Skúsenejší Zvolenčania však v poslednej tretine prepli na vyšší level, vybojovali si remízový stav 2:2, ale konečná radosť sa presunula do detvianskych radov. Dva body jej zariadil kanonier Ján Sýkora v nájazdoch.

Prečítajte si aj

NHL: Boston triumfoval s Raskom v bránke, Chára získal plusový bod, Vegas nastúpilo bez trénerov

"Priznávam, že sme hrali naivne. Súper sa v tretej tretine viac zatiahol do obrany a naozaj zaplať pánboh za bod." Rivalita na zvolenskom ľade bola od úvodu citeľná. Menšie osobné súboje viackrát prerástli do potýčok. Predčasné odchody do kabín zaznamenali domáci Puliš či hosťujúci Dominik Jendroľ, hoci sa to nestalo po vzájomnom konflikte. Vicemajstrovi sveta z roku 2012 sa však na hosťoch nepáčila jedna vec. "Až príliš hráme pod emóciami a málo sa venujeme hokeju. O toto Detve ide. Druhá vec je, že zápasy s nimi sa stávajú debatnými krúžkami. Neustále musím čakať na buly, pokiaľ sa vhodí.

Pozrite si aj

VIDEO McShane z Liptovského Mikuláša parádnym spôsobom prekonal Belányiho

Detviansky tréner debatuje s rozhodcami približne desaťkrát po pol minúte, čo je pre mňa nepochopiteľné. Stáva sa to každý zápas a nikto s tým nič nerobí. Potom z toho plynú emócie. Chalani cítia nervozitu a chcú hrať. Myslím si, že som nepovedal nič zlé," rozhorčene zakončil rozhovor Juraj Mikúš, ktorý v tesne pred druhou prestávkou znižoval na 1:2.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články