Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kanadský kouč po obrate Popradu: V presilovke na konci prvej tretiny sme naposledy mali puk pod kontrolou

POPRAD - Kamzíci z Popradu zabodovali naplno, keď doma uspeli s maďarským DVTK Jegesmedvék Miškovec 5:3 a vrátili sa na čelo tabuľky.
Zdroj: 36876
Zdieľajte:

Hostia prehrali po štvrtý raz za sebou a klesli na 11. miesto za Banskú Bystricu, ktorá vyhrala po tretí raz v sérii.

"Prvá tretina bola z našej strany kostrbatá. Súperovi sme doslova umožnili dvojgólový náskok. Po prvej tretine sme správne zareagovali na hru súpera. Výsledok sa nám v rýchlom slede podarilo aj otočiť. V tretej tretine sme síce na chvíľu zaváhali, ale opäť sme správne zareagovali a dali piaty gól. Chceli sme získať tri body a s týmto môžeme prejaviť spokojnosť." zhodnotil duel pod Tatrami asistent trénera HK Poprad Ján Šimko.

Prečítajte si aj

Rozbehnutí barani predviedli proti Košiciam parádny obrat, Liptáci schytali debakel

Jeho kanadský náprotivok Dave Allison uznal, že jeho zverenci na domáceho favorita napriek rýchlemu dvojgólovému vedeniu jednoducho nemali: "Myslím, že domáci v prvej tretine zaspali a dokázali sme im dať dva góly. Aj keď potom znížili na rozdiel gólu, z nášho pohľadu to bolo stále prijateľné. Na konci prvej tretiny sme hrali presilovku a to bolo asi naposledy, kedy sme mali puk pod našou kontrolou. Po zbytok zápasu sme na súpera vyslali iba zopár striel. Na obrat sme preto nemohli pomýšľať ani náhodou."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články