Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dávid Bondra v Česku prišiel o spoluhráča: Majster sveta ukončil jednu hráčsku kapitolu

BRNO - Český hokejový klub HC Kometa Brno, v ktorého kádri sa nachádza aj slovenský útočník Dávid Bondra, oznámil viaceré udalosti týkajúce sa mužstva.
Zdroj: 38461
Zdieľajte:

Aktuálne deviaty celok najvyššej hokejovej súťaže v Česku, ktorý prehral už tri zápasy v rade, sa rozhodol predĺžiť zmluvy viacerým hráčom, ale taktiež jednu rozviazať.

Skúsený 36-ročný obranca Ondřej Němec, ktorý sa s Českom v roku 2010 stal majstrom sveta, sa s klubom z Brna dohodol na rozviazaní zmluvy a ukončení jednej hráčskej kapitoly. Němec sa pritom v piatok vrátil po trojzápasovej pauze do zostavy Komety v súboji s pražskou Spartou (2:4), ale aktuálne si už hľadá nový angažmán.

Prečítajte si aj

VIDEO Šikovné české ručičky v akcii: Mladý talent Česka ohúril NHL nádherným gólom

"Dnes po tréningu sme riešili s Ondřejom Němcom jeho možnosti pôsobenia v nadväznosti na jeho ďalšiu kariéru. Nakoniec sme sa obaja zhodli na predčasnom ukončení zmluvy s tým, že to považujeme za najférovejšie riešenie pre Kometu. Vážim si jeho prístup a korektnosť. Odviedol u nás veľa skvelej práce. Za to všetko mu patrí veľká vďaka! Samozrejme mu za nás všetkých prajem všetko naj do ďalšej kariéry," okomentoval pre klubový web koniec majstra sveta v tíme hlavný tréner Komety Brno Libor Zábranský.

Kouč českého klubu v krátkosti okomentoval aj predĺženie zmlúv s niekoľkými hráčmi z kabíny Komety: "Dnes sme podpísali nové viacročné zmluvy. Petr Holík podpísal s Kometou zmluvu na ďalšie štyri sezóny, Michal Gulaš na ďalšie tri a Filip Dvořák na dve. Už iba formality zostávajú k podpisu viacročnej zmluvy s Tomášom Šoustalom a Honzou Mlčákom."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, hc-kometa.cz

Diskusia

Podobné články