Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Šikovné české ručičky v NHL: Mladý talent Česka ohúril nádherným gólom ála Forsberg

PITTSBURGH - Pittsburgh si v nočnom súboji NHL na domácom ľade poradil s New Yorkom Rangers 4:3 po nájazdoch, hoci prehrával 1:3.
Zdroj: 38460
Zdieľajte:

O vyrovnávajúci zásah "jazdcov" z New Yorku sa postaral 21-ročný talent Česka Filip Chytil, ktorý na ľade Penguins nastúpil na pozícii centra tretieho útoku. Čech, ktorý s dvomi gólmi a jednou asistenciou patrí po štyroch dueloch k najproduktívnejším hráčom mužstva, si v 23. minúte zápasu dokonale vychutnal brankára Jarryho, keď predviedol naozaj šikovné ruky.

Prečítajte si aj

NHL: Chára získal prvý bod, Sekera bol pri vysokej výhre Dallasu

"Musíme lepšie chápať situáciu. Vedieme 3:1, je tam veľa dobrých momentov, ale hráme ako keby sme prehrávali. Na druhej strane treba uznať, že Pittsburgh má dobrý tím a zatlačil nás," povedal tréner Rangers David Quinn po tesnej prehre 3:4 po nájazdoch, keď "Tučniaci" vyrovnali osem minút pred koncom zásluhou Teddyho Bluegera a v nájazdoch rozhodol Kris Letang.

Asistenciu pri vyrovnávajúcom góle zaznamenal obranca Pierre-Olivier Joseph, ktorý debutoval v NHL. Do histórie Rangers sa zapísal ruský útočník Artemij Panarin, ktorý asistoval pri druhom góle svojho tímu a v 73 zápasoch v drese "jazdcov" má na konte už 100 bodov (34+66). Prekonal tak klubový rekord Marka Messiera, ktorý na to v rokoch 1991-1992 potreboval 74 duelov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, TASR

Diskusia

Podobné články