Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Do Košíc sa vrátil bývalý útočník: S Oceliarmi vybojoval posledný titul

KOŠICE - Novou posilou extraligového klubu HC Košice sa stal útočník Adam Lapšanský. "Oceliari" o tom informovali na sociálnej sieti.
Zdroj: 33886
Zdieľajte:

Rodák zo Spišskej Novej Vsi sa vrátil do Košíc po takmer piatich rokoch. V klube osemnásobného slovenského majstra naposledy pôsobil v ročníku 2015/16. V roku 2015 sa výraznou mierou pričinil nateraz o posledný majstrovský titul klubu.

Prečítajte si aj

MS 2021: Nehokejová krajina sa uchádza o usporiadanie svetového šampionátu

„Naskytla sa nám príležitosť získať Adama Lapšanského, ktorý má zázemie v Košiciach. Vzhľadom na to, že sa mu narodilo ďalšie dieťa jeho prioritou je byť bližšie k domovu. Adam je šikovný hráč so vzťahom ku košickému klubu, s ktorým získal aj majstrovský titul. Ide o produktívneho útočníka s dobrým korčuľovaním, ktorý vie skórovať. Naša hra je postavená na pohybe a Adam je typ hráča, ktorý nám zapadá do filozofie tímu,“ informoval kouč a funkcionár HC Košice Jan Šťastný.

Prečítajte si aj

Valtonen sa cez Šimka ospravedlnil Mikulovi. Pomýlil si ho s Bokrošom

Adam Lapšanský by sa mohol objaviť v zostave Oceliarov už v piatkovom šlágri proti bratislavskému Slovanu spolu s ďalšou akvizíciou Émilom Poirierom. Jeho záverečným pôsobiskom bol klub iClinic Bratislava Capitals. V nadnárodnej IceHL nazbieral v 33 zápasoch 13 bodov (6+7).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články