Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Valtonen sa cez Šimka ospravedlnil Mikulovi

MICHALOVCE - Po dvoch dňoch sa znovu stretli Michalovce s Popradom. Kým v nedeľu bolo na Zemplíne veselo, v utorok mierne poklesla nálada domácim "líškam".
Zdroj: 38139
Zdieľajte:

"Obojstranne to bol veľmi dobrý zápas," pochválil úroveň ôsmeho východniarskeho derby v tejto sezóne tréner Michaloviec Tomek Valtonen. "Som hrdý na moje mužstvo za predvedenú hru. Chalani tvrdo pracovali a vedel som, že ak v tomto tempe vydržíme hrať, v tretej tretine prídu góly, čo sa naplnilo. Individuálny výkon sme nechali bokom a prezentovali sme sa ako celok. To ma teší," zaobalil dohrávku 24. kola zo svojho pohľadu fínsky kouč s poľskými koreňmi, ktorý vedie Zemplínčanov od druhej polovice novembra minulého roka. Dukla si už zlepšila aj štatistiky a prenikla do prvej šestky. Zároveň bodové manká už nie sú až také veľké, ako to bolo nedávno.

Prečítajte si aj

NHL: Pánik rozdával bodyčeky a získal prvý bod v sezóne, no Washington prehral, Nashville s Carolinou nehrali

"Ideme dobrým smerom. Dva zápasy s Popradom nám vyniesli štyri body. Je to veľmi cenné. Trochu som však sklamaný, pretože sme neudržali víťazstvo. Každopádne chlapci poctivo na sebe robia na tréningoch i v zápasoch, preto som na nich pyšný," pokračoval Valtonen. Po nedeľňajšom súboji michalovský kormidelník na tlačovej konferencii komentoval výhru a následne sa bez slova zodvihol a odišiel. "Mrzí ma, že som naposledy trénerovi hostí nepodal ruku," ospravedlnil sa Valtonen a pokračoval:

Prečítajte si aj

Chudý skončil na lavičke Banskej Bystrice, nahradil ho mladý fínsky tréner

"Keď som si nepodal ruku s Bokrošom, tak to písali vo fínskych novinách, že vraj sú tréneri na Slovensku arogantní. Stále je medzi nami COVID, ale jednoducho som na to zabudol. Pokiaľ môžete, odkážte vášmu trénerovi, že ma to naozaj mrzí. Rešpektujem ho a viem, že má za sebou dlhú kariéru," adresoval slová ospravedlnenia Jánovi Šimkovi, ktorý zaskočil na tlačovke za hlavného trénera Mikulu. Valtonen záverečnú vetu venoval Ernestovi Bokrošovi, s ktorým sa stretne najbližšiu nedeľu. "Chcem ho len pozdraviť, v nedeľu sa uvidíme a teším sa na súboj proti Detve."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články