Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO S Chárom sa bil, teraz sa od neho bude učiť: Washington nesmierne poctený príchodom Big Zeeho

WASHINGTON - Príchod 43-ročnej slovenskej legendy z Bostonu ich nesmierne potešil. Washington Capitals zverejnil na sociálnej sieti video, v ktorom zachytil pamätné momenty Zdena Cháru, na adresu ktorého sa vyjadil aj jeho niekdajší súper a dnes už spoluhráč.
Zdroj: 38354
Zdieľajte:

"Je pre nás cťou, že máme v zostave Big Zeeho," uviedol tím Capitals na sociálnej sieti k popisu videa, v ktorom sú zachytené pamätné momenty slovenského obra.

Na toho si veľmi dobre spomína aj americký krídelník Washingtonu T.J. Oshie, ktorý s Chárom zviedol niekoľko tvrdých súbojov a teraz bude na ľad nastupovať po jeho boku. Vo videu si zaspomínal na predchádzajúce vzájomné bitky so slovenským obrom a vysvetľuje, prečo je nadšený, že má v tejto sezóne po boku bývalého kapitána Bostonu Bruins: "Som nadšený, že sa budem od neho učiť."

Prečítajte si aj

VIDEO Hviezdny Ovečkin si zavtipkoval o príchode Cháru do Washingtonu: Zbláznili ste sa?

Chára už v drese Capitals nastúpil na všetky tri zápasy v aktuálnej sezóne a aj keď si prvý bod do kanadského bodovanie ešte nepripísal, pri prvých dvoch dueloch na ľade Buffala strávil viac ako 20 minút, v tom poslednom na ľade Penguins 19:22. Washington po dvoch výhrach v Buffale padol po dramatickom nájazdovom rozstrele 3:4 a už o dva dni čaká Chárovcov odveta na ľade Pittsburghu, kde môžu Penguins vrátiť prehru.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, nhl.com, TSN, washington capitals

Diskusia

Podobné články