Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ak si Spezzu niekto stiahne z waiver listiny, tak ukončí kariéru

TORONTO - Vedenie Toronta Maple Leafs v nedeľu večer nášho času zapísalo na waiver listinu duo Aaron Dell a Jason Spezza.
Zdroj: 34067
Zdieľajte:

Skúsený brankár Dell je trojka kanadského tímu a očakáva sa, že po ňom niekto siahne. Najlogickejšie vyzerá možnosť, aby sa stal hráčom Edmontonu Oilers. Ten totiž na waiver listinu prišiel o Antona Forsberga a skúsený Mike Smith sa zranil na dlhší čas.

V najbližších dňoch tak bude k dispozícii jednotka Mikko Koskinen a potom už len mladík Stuart Skinner, s ktorým sa nepočítalo pre NHL.

Oilers si síce zobrali z waiver Američana Troya Grosenicka a Olivier Rodrigue ukončil hosťovanie v Graz 99ers, lenže obaja budú v povinnej karanténe minimálne do 27. januára, pričom NHL je v plnom prúde.

Prečítajte si aj

Banská Bystrica prvýkrát v sezóne vyhrala "doma" za tri body: Je to začiatok, znie z kabíny

Avšak, Spezza asi nepôjde nikde. Chce hrať za Toronto a ak by si ho niekto zobral, nenastúpi: "Jednoducho ukončí kariéru," povedal hráčov agent. Skúsený center chce s tímom z rodného mesta vybrať Stanley Cup.

Spezza je dvojkou draftu NHL 2001. Jeho najlepšie roky sú dávno minulosťou, ale stále je platný tímový hráč. Objavili sa správy o možnom záujme Ottawy Senators, ktorá si ho pred takmer 20 rokmi do profiligy vybrala.

Na waiver listinu sa dostali aj Brett Ritchie (Calgary Flames), Alex Biega (Detroit Red Wings) a Joel Kellman (San José Sharks).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sportsnet.ca

Diskusia

Podobné články