Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Toronto zapísalo na waiver listinu brankára aj skúseného útočníka

TORONTO - Vedenie Toronta Maple Leafs sa rozhodlo, že na waiver listinu zapíše brankára Aarona Della a útočníka Jasona Spezzu.
Zdroj: 34291
Zdieľajte:

Ak si ich do 24 hodín nikto nestiahne, tak ostanú súčasťou organizácie "javorových listov". Očakáva sa však, že Della si stiahne Edmonton Oilers, pretože tomu z waiver "ukradli" gólmana Antona Forsberga a Mike Smith sa zranil na dlhší čas. Preto je v tíme len Mikko Koskinen a mladý Stuart Skinner, s ktorým sa pre NHL ešte nepočítalo.

Oilers si síce zakrátko stiahli z waiver Američana Troya Grosenicka a Olivier Rodrigue ukončil hosťovanie v Graz 99ers, lenže obaja budú v povinnej karanténe minimálne do 27. januára, pričom NHL je v plnom prúde.

Prečítajte si aj

Slovanu sa po zranení vrátili dvaja útočníci, Zvolen môže počítať so skúseným centrom, Dvorský ide na krídlo

Spomínaný Spezza je dvojkou draftu NHL 2001. Jeho najlepšie roky sú dávno minulosťou, ale stále je platný tímový hráč. Objavili sa správy o možnom záujme Ottawy Senators, ktorá si ho pred takmer 20 rokmi do profiligy vybrala.

Na waiver listinu sa dostali aj Brett Ritchie (Calgary Flames), Alex Biega (Detroit Red Wings) a Joel Kellman (San José Sharks).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter.com

Diskusia

Podobné články