Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovanu sa po zranení vrátili dvaja útočníci, Zvolen môže počítať so skúseným centrom, Dvorský ide na krídlo

BRATISLAVA - Tréner Roman Stantien už môže počítať aj s dvojicou útočníkov, ktorými sú Brendan Ranford a Tomáš Matoušek.
Zdroj: 37663
Zdieľajte:

Zámorský legionár naposledy hral 13. decembra 2020 pri výhre nad Banskou Bystricou, kedy nebezpečne narazil na zadný mantinel a stretnutie predčasne opustil. Jeho pauza bola odhadovaná na 4-6 týždňov. Vynechal niečo necelých päť týždňov. Prvýkrát od 30. októbra 2020 sa predstaví v zápase Tomáš Matoušek. Vtedy hral ešte za Michalovce, dva a pol mesiaca ho limitovali zdravotné problémy. Proti Detve tak zažije opätovný debut v drese "belasých".

Prečítajte si aj

Z Detvy odchádza kanadský legionár, bude hrať AHL

Svoj debut za Slovan zažije americký obranca Michael Brodzinski, nastúpi v prvej obrannej dvojici s Ališauskasom. Na strane Detvy už chýba Brady Lyle, jeho hosťovanie z Providence Bruins sa skončilo a zamieril do AHL.

Prvýkrát po návrate z MSJ je v zostave HC ´05 brankár Eugen Rabčan, 15-ročný center Dalibor Dvorský sa premiérovo medzi seniormi predstaví na krídle 2. formácie. Doposiaľ hrával svoju typickú pozíciu stredného útočníka. Medzi šesť obrancov sa dostal mladý Michal Ganz, v treťom obrannom duu doplní Bdžocha.

HKM Zvolen môže v Trenčíne počítať už aj s Jurajom Mikúšom, pauzoval od 8. januára. Emile Poirier by mal prvýkrát nastúpiť za Košice budúci piatok proti Slovanu. Liam Finlay premiéru v drese Nitry zažije podľa všetkého počas utorka tiež proti Slovanu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články