Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Súper Bratislava Capitals ulovil kanadskú hviezdu: Český klub opúšťa druhý najlepší strelec minulej sezóny

ZNOJMO - Druholigový český klub HC Aqotec Orli Znojmo reaguje na nepríjemnú situáciu spôsobenú celosvetovou pandémiou odchodom ďalšieho hráča zvučného mena.
Zdroj: 25039
Zdieľajte:

Rad v Znojme prišiel aj na 30-ročnú kanadskú hviezdu Anthonyho Lucianiho, ktorý počas sezóny 2017/18 pôsobil istý čas aj v slovenskom tíme HK Nitra. Luciani z Česka zamieril do rakúskeho celku Dornbirn Bulldogs, ktorý je jedným zo súperov hokejistov iClinic Bratislava Capitals v nadnárodnej Ice Hockey League.

Prečítajte si aj

Český klub reaguje na ťažkú situáciu: iClinic Bratislava Capitals a prvoligové Topoľčany s novými posilami

Pre krídelníka je to stará známa súťaž, pretože v drese HC Orli Znojmo odohral takmer 100 zápasov a strelil 44 gólov, v predchádzajúcej sezóne bol dokonca druhým najlepším strelcom súťaže.

Kanadský prírastok už dorazil do Rakúska, kde sa podrobí rutinnému testovaniu a následne podpisom zmluvy prestup definitívne spečatí. Hneď potom sa Luciani pripojí k zverencom trénera Kaia Suikkanena, ale najbližšie zápasy s Hydro Fehervar AV19 a práve iClinic Bratislava Capitals zrejme ešte nestihne. Podpísanie zmluvy zrejme znamená, že Američan Cooper Marody, ktorý je v Rakúsku na hosťovaní zo zámoria a bol kvôli zraneniu mimo hry, sa už do rakúskeho celku nevráti.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, ice.hockey

Diskusia

Podobné články