Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chudý po obrate Michaloviec a ďalšej prehre majstra: Je to pre nás kruté

ZVOLEN - Hokejisti HC'05 Banská Bystrica prehrali v nedeľu v zápase 30. kola Tipos extraligy vo Zvolene s Duklou Michalovce 1:5 napriek tomu, že barani vyhrávali 1:0.
Zdroj: 38038
Zdieľajte:

Vedúci zásah Misteleho z 26. minúty opäť na súpera nestačil a pre úradujúceho majstra to bola už siedma prehra v rade. "Do polovice zápasu sme hrali to, čo sme mali. Po taktickej stránke slušne, súpera sme nepúšťali do brejkov či prečíslení, dobre sme vykrývali stredné pásmo. Dostali sme však dva zlepené góly, rozhodla polminútovka v polke stretnutia. Naše sebavedomie potom išlo nadol. Inkasovali sme následne ďalšie dva zlepence a bolo po zápase. Je to pre nás kruté, najmä druhá tretina. Chýba nám mladícka drzosť, agresivita, sebavedomie, musíme ísť viac za víťazstvom." zhodnotil zápas tréner Banskej Bystrice Miroslav Chudý, ktorý si po predchádzajúcej porážke s Novými Zámkami nedával servítku pred ústa.

Prečítajte si aj

Chudý: Takto slabo som svoje mužstvo ešte nikdy nevidel hrať. Byť prezidentom, trhal by som zmluvy

S predvedenou hrou neboli spokojní ani víťazi: "Nevstúpili sme dobre do zápasu. Neboli sme spokojní s našou hrou. Banská Bystrica hrala veľmi dobre, nás držal v hre najmä výborný brankár Škorvánek. Dal nám šancu vyhrať tento zápas. Nebol to náš najlepší výkon do stavu 1:4. Až od tohto stavu sme dominovali a boli lepším mužstvom. Napokon sme našli cestu k víťazstvu, ale nebolo to jednoduché. Treba zložiť poklonu i súperovi. Výsledok je síce jednoznačný v náš prospech, ale zápas taký nebol," skonštatoval asistent trénera Michaloviec Juraj Faith.

"Vezieme sa na víťaznej vlne, ešte sme v novom roku neprehrali za tri body. Verili sme si aj v tomto zápase. I napriek inkasovanému gólu, po ktorom Bystrica viedla, sme verili, že to otočíme. To sa nám podarilo pomerne hneď. Následne sme súperovi odskočili a už sme si to iba kontrolovali do konca zápasu." pochvaľoval si strelec víťazného gólu Marek Bartánus.

Barani môžu čakanie na výhru ukončiť v piatkovom súboji pod Tatrami, keď sa predstavia na ľade hokejistov Popradu, Michalovce už zajtra na domácom ľade privítajú HKM Zvolen.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články