Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Mužstvu chýba sebavedomie, myslí si Mlynarovič. Volali mu Koval aj Chudý

ZVOLEN - Skúsený útočník Samuel Mlynarovič sa vrátil do HC ´05 Banská Bystrica. Svoj debut zažil v nedeľu proti bývalému klubu z Michaloviec. Úspešný ale nebol, nakoľko "Barani" na zvolenskom ľade prehrali 1:5.
Zdroj: 38212
Zdieľajte:

30-ročný center nastúpil v prvom útoku, okamžite zasiahol aj do presiloviek, no pripísal si iba jedno mínusko: "Návrat som si predstavoval víťazne, ale dopadlo to tak ako dopadlo. Na začiatku to bolo vyrovnané. Súper otočil skóre z 1:0 na 1:2. My sme mali presilovky a niekoľko vyložených šancí. Nepremenili sme ich a taký skúsený tím ako Michalovce to vie potrestať. Keď to bolo o tri góly, tak súper dostal krídla a prehral nás," hodnotil Mlynarovič.

Prečítajte si aj

Chudý po obrate Michaloviec a ďalšej prehre majstra: Je to pre nás kruté

Banskobystričania tak predĺžili sériu prehier už na sedem, presvedčivé to nie je ani výkonnostne: "Najväčší problém je sebavedomie hráčov a tímu. Zbytočne odhadzujeme puky, pritom s nimi môžeme hrať. Zadarmo ich dávame súperovi, ten z toho ťaží a útočí. My sme boli často nekoncentrovaní, mali rozhodenú obranu a aj keď tomu chceme zabrániť, tak už nestíhame. Kopia sa chyby a končí to inkasovanými gólmi. Ja však pevne verím, že sa to v budúcnosti zlepší a začneme vyhrávať," otvorene hodnotil popradský odchovanec.

Za HK Dukla Ingema Michalovce v prebiehajúcom ročníku nastúpil iba deväťkrát, získal tri body (0+3) a nedávno v tíme z východného Slovenska uzavrel svoje pôsobenie. Okamžite ho kontaktovali spod Urpína: "Skončil som v Michalovciach a deň na to mi volal pán Koval a následne aj pán tréner Chudý. Nejak som si to prebral a vrátil som sa. Som rád, že som späť v Bystrici. Verím, že pomôžem tímu dostať sa v tabuľke vyššie," doplnil Samuel Mlynarovič.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články