Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dušana Gregora nahnevalo konanie posily, o ktorej príchod sa pričinil v septembri

HUMENNÉ - Prvoligový líder Vlci Žilina dominuje vo všetkých ukazovateľoch súťaže. Dominanciu podčiarkol v dohrávke 13. kola na ľade Humenného, ktorého vyprášil výsledkom 9:1. Na východné Slovensko prišiel už bez kazašského hokejistu Vladimira Grebenščikova, ktorý opustil vlčiu svorku. Tréner Dušan Gregor nebol z toho nadšený, nakoľko ho vlani viedol v Kokšetau a pričinil sa o jeho zisk do ambiciózneho prvoligového klubu.
Zdroj: 35736
Zdieľajte:

"Vážime si každé víťazstvo a toto v Humennom nie je výnimkou. K zápasu sme pristúpili s maximálnou zodpovednosťou. Už v prvej tretine sme strieľali góly. V celom zápase sme dominovali a zaslúžene vyhrali," spokojným hlasom zhodnotil už sedemnástu výhru v sezóne žilinský tréner Dušan Gregor. Vlci neohrozene pozerajú na protivníkov z ligového brala. Jednoznačné skóre 100:26 a 52 bodov má však ešte maličké nedostatky. Aj keď každý by si povedal, že je všetko s kostolným poriadkom.

Prečítajte si aj

Peter Bartoš stále miluje hokej: Ešte chcem hrať, pretože mám nesplnený sen

"Uvedomujeme si chybičky, ktoré sa vyskytli v druhej tretine. Boli to momenty, ktoré zaváňali gólom v našej sieti, ale brankár Mikoláš to vyriešil. Následne sme ho striedali. Samozrejme, nie kvôli tomu, žeby v niečom zlyhal, ale Patrik Romančík dlhší čas nechytal, pretože mal koronavírus a potreboval už dotyk s pukom. Chlapcom patrí vďaka za úspech," upozornil na mierne medzery v hre prvoligového lídra jeho kormidelník Gregor. Žilina pred vycestovaním do Humenného dostala nečakanú informáciu. Z kabíny sa porúčal kazašský hokejista Vladimir Grebenščikov. Dušana Gregora to nahnevalo. "Išlo o nečakaný odchod," uviedol a ďalej pridal:

Pozrite si aj

VIDEO Súboj v Trenčíne okorenila šarvátka: Krajč sa po buly vrhol na Čacha

"Dosť nám to skomplikovalo plány. Avšak situácia sa tak vyvinula a nemá zmysel nad tým plakať. Na druhej strane sa mi to nepáči, pretože som sa svojim spôsobom podpísal pod jeho príchod do Žiliny. Nebola to úplne jednoduchá vec, kvôli ktorej skončil, ale podľa mňa sa to dalo riešiť inak," ozrejmil rozhodnutie 28-ročného Kazacha ukončiť angažmán v Žiline kouč Dušan Gregor, ktorý klubu predostrel rodinné dôvody.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články