Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Peter Bartoš stále miluje hokej: Ešte chcem hrať, pretože mám nesplnený sen

KOŠICE - Bývalý skvelý hokejový útočník Peter Bartoš, ktorý najlepšie roky kariéry zaznamenal v Košiciach, sa po ročnej prestávke vrátil do metropoly východu.
Zdroj: 32318
Zdieľajte:

Martinský rodák v slávnych košických časoch získal päť majstrovských titulov. V roku 2000 sa stal vicemajstrom sveta na MS v Petrohrade a v tom istom roku debutoval v prestížnej NHL v drese Minnesoty Wild. V minulej nedokončenej sezóne trénoval extraligového nováčika z Michaloviec. Bol jedným z asistentov trénera Miroslava Chudého.

Prečítajte si aj

Klub ECHL už nepočíta so slovenským centrom: Zamieri po krátkej dobe späť na Slovensko?

„V Michalovciach mi po sezóne končila zmluva. Síce som s nimi bol predbežne dohodnutý na jej predĺžení, avšak v tom prišlo obdobie pandémie a zrazu som sa dozvedel, že už s mojou pomocou nepočítajú. Košice mi následne ponúkli možnosť vrátiť sa a pokračovať v mojej trénerskej kariére tu, za čo som veľmi rád,“ poznamenal v rozhovore pre oficiálnu stránku HC Košice Peter Bartoš, prečo sa po roku znova ocitol v radoch "oceliarov".

Prečítajte si aj

Eduard Šimun po odchode z Banskej Bystrice zamieril do druhej najvyššej súťaže

Niekdajší extraligový snajper v rámci profesionálneho hokeja poslednýkrát prehovoril na jar 2017. Pri hokeji však ostal a už na amatérskej báze nastupoval za Humenné, Sanok a naposledy aj Bardejov. Keďže pandemická situácia neumožňuje všetkým športovcom zapojiť sa do diania, bývalý hokejista, ktorý v septembri oslávi 48 rokov, sa ešte do úplného dôchodku nechystá, nakoľko si stále nesplnil sen.

Prečítajte si aj

Kanadský tréner maďarského tímu prirovnal zápas v Nitre k záchodovej doske: Táto liga je vynikajúca

„Chcem ešte stále hrať, pretože mám jeden sen, ktorý som už v minulosti viackrát spomínal. Moji synovia už majú 17 rokov a pôsobia tu v juniorke a veľmi rád by som s nimi odohral jeden oficiálny zápas. Síce už asi len v tej najnižšej mužskej súťaži, avšak pre mňa by to bolo veľmi pekné, nastúpiť spolu za jeden tím na tých 60 minút,“ pridal na koniec rozprávania pre hckosice.sk Peter Bartoš.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hckosice.sk

Diskusia

Podobné články