Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kanadský tréner maďarského tímu prirovnal zápas v Nitre k záchodovej doske: Táto liga je vynikajúca

NITRA - Hokejisti HK Nitra uspeli na domácom ľade, keď v pozícii favorizovaného tímu zdolali maďarského súpera DVTK Miškovec 5:2.
Zdroj: 38181
Zdieľajte:

Tím spod Zobora pritom predchádzajúce štyri vzájomné súboje s maďarským súperom prehral, ale teraz forma hovorila jasne v prospech corgoňov. "Nachystali sme sa na Miškovec, keďže sme s nimi ešte túto sezónu nevyhrali. Sme radi, že to takto dopadlo. Mali sme celkom dobrý vstup a mohli sme zápas rozhodnúť už skôr. Za stavu 3:1 sme mali pár šancí, no nedali sme góly a následne sme dostali na 3:2. Začalo sa to dramatizovať. Tretiu tretinu sme stiahli hru na tri päťky, čo sa vyplatilo a uhrali sme to. Sme radi za tri body," uviedol asistent trénera Nitry Dušan Milo.

Prečítajte si aj

Bokroš prezradil detaily konfliktu v Miškovci: Nebude nás dehonestovať arogantný Kanaďan

Zaujímavý pozápasový pohľad na výkon a kvalitu svojho mužstva predostrel kanadský kormidelník Miškovca, ktorý na seba nedávno upriamil pozornosť ostrým konfliktom s trénerom Detvy Ernestom Bokrošom, Dave Allison. "Tento zápas bol v mnohých aspektoch lepší ako tie dva predošlé. Prirovnal by som to k záchodovej doske. Hore-dolu. Vyhráme 3-4 zápasy, a potom nejdeme húževnato za našim cieľom, ktorým je zlepšovanie sa. Musíme nájsť v sebe viac húževnatosti a vytrvalosti. Tak, ako u väčšiny tímov, ani my si nemôžeme dovoliť hrať ako jednotlivci. Musíme hrať ako tím. Vyhrali sme tri zápasy zo šestnástich. V žiadnej lige nestačí byť iba dobrý a táto liga je vynikajúca. Je príliš dobrá na to, aby v nej stačilo hrať „iba dobre“. Toto platí v každej oblasti života. Ak sa človek nezlepšuje, zaostáva, tak ako teraz zaostávame my, pretože ostatné tímy sa zlepšujú.“

Jeho tím prehral už šesť zápasov v rade a najbližšie sa o bodový zápis pokúsi na domácom ľade v súboji s bratislavským Slovanom.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články