Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Exreprezentant, majster Slovenska aj Česka neustál čistky v českom klube: Chýba nasadenie a odhodlanie

VÍTKOVICE - Niekdajší slovenský reprezentant, majster Slovenska aj Česka neustál čistky v českom klube HC VÍTKOVICE RIDERA.
Zdroj: 38096
Zdieľajte:

"Musíme sa rozlúčiť s niektorými hráčmi. Konkrétne tím opúšťajú obrancovia Peter Trška a Ján Štencel. Sme si vedomí, že aj títo dvaja hráči majú svoj podiel na tom, že sa pred rokom podarilo zachrániť vo Vítkoviciach Extraligu. Vtedy pre tím odovzdali maximum. Bohužiaľ teraz rovnaké nasadenie a rovnaké odhodlanie už u nich nevidíme. Nebolo tam za predchádzajúcich trénerov, nie je tam ani teraz za nových trénerov. Preto sme sa rozhodli ukončiť našu spoluprácu s tým, že je potrebné dať priestor hráčom, ktorí chcú, naozaj chcú a budú bojovať za Vítkovice. Nič to ale nemení na tom, že ako Honzovi, tak Petrovi ďakujeme za služby a prajeme veľa šťastia do ďalšej kariéry," uviedol pre klubový web k dvojici odchádzajúcich riaditeľ HC VÍTKOVICE RIDERA Roman Šimíček.

Prečítajte si aj

Český klub reaguje na ťažkú situáciu: iClinic Bratislava Capitals a prvoligové Topoľčany s novými posilami

AKTUÁLNĚ Z KÁDRU | Vítkovice začínají se změnami v kádru A-mužstva. Začínáme odchody - mužstvo opouštějí obránci Jan Štencel a Peter Trška - více v článku ?

Uverejnil používateľ HC Vítkovice Ridera Streda 6. januára 2021

Slovenský obranca Trška je 28-ročný rodák z Ilavy, ktorý dres Vítkovíc obliekal od roku 2017 a v ročníkoch 2016/17 a 2019/20 reprezentoval Slovensko na Nemeckom pohári, majstrovský titul získal s bratislavským Slovanom v sezóne 2011/12 a tiež s českou Kometou Brno v ročníku 2016/17.

Vítkovice ani na začiatku roka 2021 nezlepšili výkony a výsledky. Aktuálne dvanásty tím českej extraligovej tabuľky tak po decembrovej výmene trénerov siaha aj po nevyhnutných zmenách na hráčskych postoch, ktoré sa dotkli aj slovenského zadáka.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, hc-vitkovice.cz

Diskusia

Podobné články