Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Banská Bystrica získala posilu z Nitry a aj 15-ročného mladíka, končí trio známych mien vrátane Brejčáka

BANSKÁ BYSTRICA - Vedenie HC ´05 Banská Bystrica informovalo o niekoľkých zmenách v hráčskom kádri. Do tímu prišli dve posily, trojica známych mien končí.
Zdroj: 37242
Zdieľajte:

Z Nitry sa do známeho prostredia vracia 28-ročný kanadský obranca Jake Cardwell, ktorý v tejto sezóne odohral za "Corgoňov" 21 stretnutí a získal 15 bodov (0+15). Súčasťou tímu „Baranov“ bol počas ročníka 2019/20, kedy nastúpil na 39 zápasov (1+16). Na Slovensku hrával aj za Nové Zámky, vyskúšal si tiež pôsobenie v českých Pardubiciach.

Prečítajte si aj

VIDEO TOP 7 hráčov NHL, ktorí o kontrakt zabojujú na skúške

Pod Urpín smeruje taktiež iba 15-ročný center Dalibor Dvorský (rok narodenia 2005), v tejto sezóne nastupoval za mládežnícke výbery švédskeho tímu AIK, v predošlom ročníku si zahral aj v doraste HKM Zvolen a takisto v mládeži iného popredného švédskeho tímu a síce Linköpingu.

Po MSJ sa do tímu Miroslava Chudého vracajú Dominik Sojka a aj brankár Eugen Rabčan. Mladý brankár si pôsobenie v Banskej Bystrici predĺži do konca sezóny. Po vzájomnej dohode v HC ´05 Banská Bystrica končia obranca Ján Brejčák a útočník Josh Winquist. Zo služieb bol prepustený brankár Ádam Vay.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hc05.sk

Diskusia

Podobné články