Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zranil sa Sýkora, Bokroš nebol spokojný s výkonom, no Detva je vo famóznej forme a v tabuľke už poriadne vysoko

ZVOLEN - Detvanci pokračujú vo fantastickej forme. V pondelok zdolali aj Banskú Bystricu, počas tejto sezóny sa im to podarilo na štvrtý pokus. Avšak, v tabuľke poskočili zverenci trénera Ernesta Bokroša cez Zvolen a Nitru už na tretie miesto.
Zdroj: 38046
Zdieľajte:

Skúsený lodivod však nebol spokojný s hrou, akú jeho zverenci na zvolenskom zimnom štadióne predviedli: "Nehrali sme v takej dobrej forme, v akej sme ukončili rok 2020, ale na druhej strane, pri šiestich oslabeniach sme odohrali dobrý zápas v defenzíve. Získali sme tri body proti Banskej Bystrici, ktorú sme v tejto sezóne doteraz neporazili a zostáva nám iba Nitra. To je jediné mužstvo, ktoré sme ešte neporazili. Nie som spokojný s hrou, ale spokojný som s tromi bodmi a výsledkom," hodnotil Bokroš.

Prečítajte si aj

V utorok príde do Banskej Bystrice jedna posila, hľadáme primárne centra, avizuje Chudý. Bude to Češík?

Netypickým hrdinom sa stal obranca Daniel Gachulinec. Ten sa dvakrát trafil v závere a otočil z 2:3 na 4:3, pričom priznal, že dvakrát za jedno stretnutie sa medzi seniormi ešte asi ani nepresadil: "Dva góly som dal v zápase možno v doraste. Je to však jedno, dôležité je víťazstvo, lebo sme nepredviedli oslnivý výkon, nebol to náš deň. Mňa teší, že sa ukázala sila tímu, že i keď sa nám nedarí, tak vieme zabojovať a urvať to víťazstvo. V poslednej tretine sme zabrali, odviedli sme dobrú robotu."

Z posledných jedenástich stretnutí vyhrala Detva až deväť, nestačila iba na Banskú Bystricu a Zvolen. Aj to bolo mimo riadneho hracieho času, čiže brala po bode. Nazbierala tak fantastických 29 z možných 33 bodov: "Všetko musí sadnúť. Nesmiete mať zranených hráčov, hokejisti potrebujú dobrú formu a takisto je dôležitý dobrý kolektív. Nám to zapasovalo a zatiaľ to ide. Hráči veria tomu, čo chceme hrať. Keď sú výsledky, tak všetko je dobré. Sme radi za každé body. Január bude ťažký. Musíme zbierať čo najviac bodov, aby sme sa dostali do play-off," reagoval Bokroš na súčasnú pozitívnu situáciu Detvy.

Nepozmenilo ju ani nešpecifikované zranenie Jána Sýkoru, pred pondelkom najproduktívnejšieho hráča tímu. Ernest Bokroš sa k tomu viac vyjadrovať nechcel. Vo Zvolene sa na neho dotiahol Jonathan Charbonneau.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články