Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V utorok príde do Banskej Bystrice jedna posila, hľadáme primárne centra, avizuje Chudý

ZVOLEN - Hokejisti Banskej Bystrice v pondelok podľahli aj Detve. Síce vyhrávali 1:0 i 3:2, ale nakoniec prehrali v riadnom hracom čase 3:4 po dvoch góloch obrancu Gachulinca v závere. Ostávajú tak na predposlednom mieste a hlavný tréner Miroslav Chudý avizuje, že prídu posily.
Zdroj: 38033
Zdieľajte:

"Barani" musia zvýšiť kvalitu, ktorá absentuje: "Chýba nám kvalita. To sa nedá oklamať len bojovnosťou, v takýchto zápasoch sa to prejavuje. Síce sme bojovali, ale opäť sme vyšli bodovo naprázdno. Mali sme to celkom slušné rozohraté, bol to vyrovnaný zápas, ale nemáme rozdielových hráčov," uvedomuje si Miroslav Chudý. Preto očakáva, že v najbližších dňoch sa do tímu dostavia noví hráči.

Prečítajte si aj

Slovensko spoznalo prvých súperov v základnej skupine MSJ 2022, doplnia ich majstri sveta

Jeden už v utorok: "Hráčov je voľných dosť. Neviem, do čoho pôjdeme my. Nie je to otázka pre mňa, skôr pre manažment. V rámci možností musíme mužstvo posilniť, pretože inak sa nepohneme. Na trhu sú nejakí hráči. Niektorí z nich tu už boli, ale uvidíme, či to budú práve oni. Jeden hokejista by mal prísť v utorok," prezradil Chudý.

Bez kvality cesta k úspechu nevedie: "Môžeme vyhrať zápas, ale nebudeme vyhrávať. Pokiaľ sem nedotiahneme nejakých 4-5 hráčov, pretože viem, že ešte nám odídu aj ďalší. Zatiaľ nám hráči odchádzajú a príchod je minimálny. Nie všetko, čo sa týka príchodov, nám vyšlo," nechal sa počuť 58-ročný kouč.

Primárna je pozícia centra: "Máme iba jedného centra, tým je Tamáši. Alternujeme to krídlami a center sa musí narodiť, čiže to nenahradíme hokejistami z iných postov. Hrajú to hráči, ktorí to nikdy nehrali. Rodený center bude len prínosom. Niečo sme na tomto poste mali rozrobené, zatiaľ to nevyšlo," dodal Miroslav Chudý. K možnosti opätovne angažovať voľného Mateja Češíka sa nevyjadril. Prezradil však, že Patrik Lamper bude chýbať dva týždne a Ádam Vay v tíme skončil.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články