Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Možná jednotka draftu NHL 2021 - Brandt Clarke, bude hrať Tipos Extraligu za klub zo západného Slovenska

BRATISLAVA - Už onedlho sa v Tipos Extralige predstaví obranca Brandt Clarke, ktorý patrí do úzkeho okruhu favoritov na to, aby sa stal jednotkou draftu NHL 2021. Odborníci ho vidia najhoršie na treťom mieste.
Zdroj: 37839
Zdieľajte:

Portál hokejovysvet.sk preto zisťoval ako to so situáciou okolo 17-ročného mladíka naozaj je. Brandt Clarke a jeho brat Graeme Clarke na Slovensko priletia 26. decembra a ak pôjde všetko podľa plánu, tak nastúpiť v Tipos Extralige by mali ešte tento kalendárny rok.

Zistiť sa nám podarilo samozrejme aj to, za ktorý tím kanadská dvojica bude hrať. Po dlhšom uvažovaní sme sa však rozhodli názov klubu, vzhľadom na naše dobré vzťahy s jeho predstaviteľmi, nezverejniť. Prezradíme len to, že ide o tím zo západného Slovenska.

Prečítajte si aj

Tvorca hry zo mňa nebude, návrat do útoku je veľká zmena, hovorí Matej Bača, ktorý škaredé góly nestrieľa

Rodák z Ottawy minulú sezónu odohral za Barrie Colts v juniorskej súťaži OHL. Počas 57 stretnutí nazbieral 38 kanadských bodov za šesť gólov a 32 asistencií. Táto juniorská súťaž ale zo 4. februára znova posunula svoj začiatok na neurčito a vzhľadom na obmedzenia v provincii Ontario existuje aj možnosť, že ročník sa 2020/21 sa vôbec nezačne. Do Tipos Extraligy príde taktiež 19-ročný útočník Graeme Clarke, starší brat Brandta. Ten bol v roku 2019 draftovaný počas tretieho kola tímom New Jersey Devils. Posledné tri sezóny odohral za Ottawa 67's v OHL, ale v predošlom ročníku pre zranenie absolvoval len šestnásť stretnutí (9+8).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články