Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zdeno Chára je na roztrhanie: Záujem o jeho služby má 20 klubov

NEW YORK - Nový ročník v NHL je už definitívne odklepnutý. Hráči sa za pochodu sťahujú z Európy do zámoria, aby sa hlásili v kempoch.
Zdroj: 34272
Zdieľajte:

Kluby NHL postupne podpisujú kontrakty či už nové, alebo predlžujú ich platnosť. Slovenských fanúšikov najviac zaujíma, ako to bude s kariérou najstaršieho hráča celej ligy a veľkou osobnosťou Zdenom Chárom. Dodnes sa nevie, či bude pokračovať v drese Bostonu Bruins, ktorého dres oblieka štrnásť rokov.

Prečítajte si aj

Hráči HK Nitra absolvovali pohovor, Stavjaňa pozmení zostavu, Milo sa vracia na lavičku

„Stále to musíme objasniť. Myslím si, že Chára čakal na to, ako bude vyzerať plán sezóny a ako to môže ovplyvniť jeho rozhodnutie. Stále to riešime. Je to skutočne náročný čas pre každého, kto prichádza z dlhej prestávky.

Prečítajte si aj

Český obranca Ondřej Šmach sa vrátil na Slovensko

Máme krátky tréningový kemp a hneď naskočíme do zhustenej sezóny s množstvom dvojzápasov. Myslím, že na odohranie 56 zápasov máme 116 dní. Je veľa faktorov, ktoré zohrávajú úlohu v tom, čo dáva zmysel nám a čo dáva zmysel Zdenovi," uviedol prezident Bostonu Bruins Cam Neely. Agent slovenského obra potvrdil, že o jeho klienta je eminentný interes.

Prečítajte si aj

FOTO Kabínu HK Poprad navštívil Santa: Najvtipnejší darček dostal obranca Boris Česánek

„Mám viac ako 20 tímov, ktoré sa mi ozvali, ale jeho zameranie je práve teraz na rozhovory s Bostonom. Stále má aj možnosť ukončiť kariéru, ale vyzerá, že má veľký záujem pokračovať v hraní, ak by niekde vhodne zapasoval,“ doplnil Matt Keator.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články