Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hráči HK Nitra absolvovali pohovor, Stavjaňa pozmení zostavu, Milo sa vracia na lavičku

NITRA - Poriadnu facku inkasovali hráči Nitry v 24. kole Tipos extraligy na ľade Dukly Trenčín.
Zdroj: 37791
Zdieľajte:

Hokej sa opäť raz ukázal ako nevyspytateľný. Nitra mala dlhodobo na lopate trenčiansku Duklu a stav 4:1 v jej prospech nasvedčoval, že je ľudovo povedané "vymaľované". "Corgoni" ale zaznamenali veľké výpadky a po výsledku po tretej tretine 1:5 z ich pohľadu, nastupovali do autobusu so zvesenými hlavami po debakli 8:5.

Prečítajte si aj

Útočník Juraj Majdan si bude obliekať siedmy dres klubu Tipos extraligy

„Mali sme s hráčmi o tom pohovor včera i dnes. Porážka je jedna vec, ale výpadok, ktorý sa nám často opakuje, si nemôžeme dovoľovať. Všetko má svoje limity a pokiaľ chce mať tento tím vyššie ambície, takéto veci sa v našej hre nemôžu objavovať takýmto štýlom. Nedá sa potom v sezóne dosiahnuť nič,“ povedal pre oficiálnu stránku extraligového účastníka spod Zobora tréner Antonín Stavjaňa.

Prečítajte si aj

FOTO Kabínu HK Poprad navštívil Santa: Najvtipnejší darček dostal obranca Boris Česánek

Pred Štedrým večerom sa odohrá ešte jedno kompletné kolo. Na nitrianskom štadióne sa predstaví bratislavský Slovan, ktorý má o motiváciu postarané. V Tipsport Kaufland Cup ťahal za kratší koniec, a tak to bude chcieť odčiniť. Na druhej strane Nitrania by radi pretrhli negatívnu šnúru proti "belasým" od ich návratu z KHL. V rámci extraligy štyri razy dovolili súperovi ovládnuť ich ľad.

Prečítajte si aj

Český obranca Ondřej Šmach sa vrátil na Slovensko

„Nevyberáme si. Celkovo je dobrý nápad hrať s regionálnymi rivalmi počas Vianoc. Stratil sa však ten zámer, keďže sa hráva bez divákov. Je jedno, či by sme hrali so Zámkami a Trenčínom. Vyšlo to na Slovan, rivalita tam je. Verím, že oba tímy to nabudí k dobrému zápasu. Nejaké korekcie v zostave budú, ale prvé dve formácie držíme pokope. Ofenzíva je dobrá, ale zráža nás prístup k defenzíve, v tom našom hernom poňatí je príliš veľa individuálnych chýb," konštatoval nitriansky kouč predzápasové fakty so Slovanom Bratislava, ktorý viedol v sezóne 2009/10 a stal sa s ním vicemajstrom Slovenska.

Prečítajte si aj

Kovaľčuk si už NHL nezahrá, mieri naspäť do KHL

V obrane bude naďalej absentovať najskúsenejší hráč Branislav Mezei. Do hry sa vráti po vianočných sviatkoch a návrat na striedačku hlási aj Dušan Milo, ktorý bol uplynulé dni v karanténe.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články