Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Golonka odmietol pozvanie Valábika do relácie: Ešte nebol na svete, keď ja som za reprezentáciu strieľal gól za gólom

BRATISLAVA - Bývalý hokejista Boris Valábik spoločne s ďalším bývalým hráčom Mariánom Gáboríkom majú vlastnú reláciu Boris&Brambor.
Zdroj: 37767
Zdieľajte:

Obaja sa preslávili svojou reláciou v rámci podcastov, no nedávno ju preniesli aj na obrazovky RTVS. Valábik sa chcel pred kamerami pozhovárať s legendárnym Jozefom Golonkom. 82-ročný bývalý skvelý hráč a nositeľ kapitánskeho céčka československej reprezentácie to odmietol. Dôvodom je kniha Valábika, v ktorej sa píše aj o "žiletke", ako znie prezývka Golonku.

Prečítajte si aj

Petrovický komentoval prvý tréning a najbližší program, Jedlička si pochvaľuje poskytnuté služby

"Nehnevajte sa, ale prečo by som mal ísť do relácie k niekomu, o kom som ešte donedávna ani len nepočul! Kto je pán Valábik? Čo dokázal, že si o mňa a vôbec o staršie generácie nejaký nímand obtiera ústa? Jeho urážlivé slová o mne, Šuplerovi, Filcovi či Pokovičovi rozkladajú slovenský hokej a ja nie som ochotný s ním sedieť za jedným stolom," povedal pre sport24.sk Jozef Golonka. Následne ešte dodal:

Prečítajte si aj

Spor Golonku so Šťastným trvá už sedem rokov: Bývalému hráčovi NHL pomáha známy právnik

„Nech sa konečne spamätá! Ten chlapec nebol na svete, keď som bol reprezentačný kapitán, dával som jeden gól za druhým a rozhodoval som zápasy. Okrem toho som v štyroch sieňach slávy a mám dve štátne vyznamenania. On dokázal čo?“," opýtal sa v závere rozhovoru pre sport24.sk Golonka s tým, aby sa Boris Valábik nestaral do hokeja.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport24.sk

Diskusia

Podobné články