Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Javorčíka po odchode z Banskej Bystrice mrzí jediná vec

BANSKÁ BYSTRICA - V Tipos extralige padla druhá trénerská hlava. Po Miroslavovi Chudom, ktorý v novembri odišiel z Michaloviec, ukončil svoje pôsobenie na lavičke HC´05 Banská Bystrica aj Norbert Javorčík.
Zdroj: 37247
Zdieľajte:

Javorčík sa svojou prácou preslávil v roku 2017, keď s mladými reprezentantmi do 18 rokov ukázal fantastické výkony na MS v Poprade. V tejto sezóne si ho vybrali funkcionári trojnásobného majstra z Banskej Bystrice. Pod Urpínom pracoval s výrazne omladenou zostavou, ale želané výsledky neprichádzali.

Prečítajte si aj

Tím ECHL sa rozlúčil so skúseným obrancom, ktorý pôsobil v Nitre

"Rozprávali sme sa o možnostiach, ako naštartovať tím k lepším výkonom a výsledkom. Môj odchod je záverom našej debaty, s ktorou sme sa stotožnili," opísal pre RTVS koniec svojej misie v banskobystrickom klube Norbert Javorčík. "Baranom" patrí predposledná priečka v tabuľke a na konte majú iba 15 bodov. 46-ročný tréner ešte odtrénoval "mikulášsky" zápas s Duklou Trenčín. Jeho zverenci v ňom prehrali hladko 5:1.

Prečítajte si aj

Róbert Petrovický zúžil káder SR 20 v bubline: Zo Zvolena odchádza osmička hokejistov

"Mrzí ma, že vynaložená energia v tréningoch nebola vyjadrená kvalitnejšími výsledkami. V mnohých fázach hry sme predvádzali aktívny hokej," dodal Javorčík.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: RTVS

Diskusia

Podobné články