Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Čajkovič mal spraviť niekoľko škaredých hitov, hráč ani SZĽH sa k situácii nechcú viac vyjadrovať

ZVOLEN - V piatok večer obletela nielen Slovensko správa, že Maxim Čajkovič bol vylúčený z kempu slovenskej reprezentácie do 20 rokov a nepôjde tak na MSJ do Edmontonu.
Zdroj: 33156
Zdieľajte:

Útočník, ktorý mal byť najväčším lídrom našej ofenzívy, skončil v tíme trénera Róberta Petrovického po modelovanom zápase, v ktorom strelil dva góly. Samotný hráč a ani SZĽH sa nechcú k veci vyjadrovať hlbšie, obe strany zverejnili svoje stanovisko: "Mrzí ma, čo sa stalo. Uvedomujem si, že moje správanie nebolo vhodné a nesiem zaň následky. Rozhodnutie realizačného tímu rešpektujem,“ povedal Čajkovič.

Prečítajte si aj

Čajkovič bol vylúčený z reprezentácie Slovenska do 20 rokov

"Celý realizačný tím sa jednohlasne uzniesol, že správanie Maxima Čajkoviča nekorešponduje s hodnotami, ktoré sú od predsezónneho obdobia nastavené trénermi a hráčmi vrátane neho. V piatkovom prípravnom zápase reprezentantov medzi sebou sa viackrát prezentoval neférovým a nešportovým správaním, ktoré vyvrcholilo tvrdými zákrokmi na spoluhráčov hrajúcich proti nemu výrazne za hranicou únosnosti. Realizačný tím sa zhodol, že takéto správanie hráčov nebude tolerovať," uvádza v stanovisku realizačný tím juniorskej reprezentácie.

19-ročný hráč draftovaný Tampou Bay Lightning mal počas spomínaného stretnutia viackrát tvrdo a nečisto naraziť na mantinel hráčov tímu, ktorý stál proti nemu. Video zákroku však SZĽH zverejniť nechce a samotný Čajkovič sa k situácii tiež neplánuje viac vyjadriť. Je jasné, že hokejová verejnosť by veľmi rada vedela, čo presne sa stalo, ale zároveň je úplne logické, takéto veci nechcú kompetentní rozoberať verejne.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: prohockeyrumours.com, twitter.com

Diskusia

Podobné články