Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zvolenčania boli po ďalšej výhre spokojní, Michalovce zahadzujú šance a nestrieľajú góly

ZVOLEN - Hokejisti Zvolena vyhrali v piatok svoj tretí zápas v rade a šiesty z posledných siedmich, na ktoré nastúpili. Pokračujú v dobrej forme a postupne sa posunuli už na tretie miesto tabuľky, predskočili aj Nové Zámky.
Zdroj: 36914
Zdieľajte:

Proti Michalovciach síce po góle Lalancetta prehrávali, avšak McPherson ešte do prestávky vyrovnal a stretnutie sa zlomilo v záverečných jedenástich minútach, kedy sa presadil Stupka a dvakrát Radovan Bondra: "Odhodlanie na našej strane bolo od začiatku stretnutia, no nešli nám sprvu prihrávky a prehrávali sme často buly. Časom sa to všetko zlepšilo a za druhú polovicu stretnutia je naše víťazstvo zaslúžené," hodnotil tréner Peter Oremus.

Prečítajte si aj

Čajkovič bol vylúčený z reprezentácie Slovenska do 20 rokov

Videl aj ďalšie pozitíva: "Návrat dozadu a obrana podporená brankárom bola výborná. Presadili sme sa aj vpredu, ukázali sme tam silu, čo je proti Michalovciam plus, keďže súper má výborné mužstvo. Dnes na našej strany prevyšovali plusy, takže môžeme byť spokojní," spokojne konštatoval zvolenský kouč. Dvojgólový Bondra vyzdvihol výkon tímu: "Snažím sa pomôcť tímu a som rád, že mi tam góly padajú. Teší ma, že bodujeme ako tím a už keď sa k tomu pribalia aj individuálne body, tak to teší ešte zvlášť," povedal po stretnutí.

Menej spokojní už mohli byť Michalovčania. Tým sa príliš nedarí ani po výmene trénera. Odkedy prišiel Tomek Valtonen, vyhrali trikrát zo siedmich prípadov. Vo Zvolene zradila hostí koncovka: "Je to pre nás ťažko stráviteľná prehra, pretože po štyridsiatich minútach dominancie sme nevyužili šance. Mali sme dostatok možností na to, aby sme súperovi odskočili. V prvej tretine prakticky jeden nebezpečnejší útok na našu bránku skončil gólom," povzdychol si Ivan Droppa, asistent trénera.

Minulú nedeľu proti Košiciam sa Michalovce nepresadili ani raz, pod Pustým hradom rozvlnil sieť brankára súpera iba Lalancette: "Musíme popracovať na premieňaní šancí, pretože za 120 minút sme dali iba jeden gól. To nám kazí plány, aby sme zbierali body. Niektoré veci sú dobré, niektoré musíme zlepšiť. Verím, že už v nedeľu šance využijeme a zabodujeme," dúfa Droppa.

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články