Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Lafreniére definitívne nejde na MSJ, rovnako ani Hughes a ďalší hráči z Česka či Nemecka

EDMONTON - Majstrovstvá sveta juniorov 2021 budú definitívne ochudobnené o hviezdne mená. Jednotka draftu NHL Alexis Lafreniére sa nezúčastní šampionátu v Edmontone. NY Rangers síce v posledných dňoch uvažoval o jeho uvoľnení, nakoniec sa rozhodol inak.
Zdroj: 33373
Zdieľajte:

New Jersey Devils zase rovnako ako vlani neuvoľní Jacka Hughesa pre potreby USA: "Potrebujeme, aby sa Jack koncentroval na Devils. Našou hlavnou prioritou je, aby bol fyzicky aj mentálne pripravený na začiatok sezóny 2020/21 v NHL, nech začne v akomkoľvek termíne," povedal generálny manažér "Diablov", Tom Fitzgerald.

Prečítajte si aj

Majster žal úspech vďaka nacvičeným veciam i hráčskej kreativite, Jančušku mrzí zlé striedanie v dôležitej chvíli

O veľkú oporu zadných radov prišlo Nemecko. Obranca Moritz Seider, minuloročná šestka draftu NHL, kedy si ho vybral Detroit Red Wings, ostáva vo švédskej SHL: "Rozhodol sa zotrvať v Rögle a neísť na MSJ. Podporili by sme ho v jeho rozhodnutí," nechal sa počuť Ryan Martin, asistent generálneho manažéra Red Wings. Česku zas nepomôže útočník Michal Barinka. Ten si po pôsobení v juniorských ligách v Kanade vybojoval zmluvu v Kolíne (DEL) a trénerovi Mlejnekovi oznámil, že sa chce sústrediť na pôsobenie v Nemecku.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ohmyhockey.com

Diskusia

Podobné články