Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Majster žal úspech vďaka nacvičeným veciam i hráčskej kreativite, Jančušku mrzí zlé striedanie v dôležitej chvíli

ZVOLEN - Liptáci sa nevzdali za žiadnu cenu. V súboji dvoch nevýrazných mužstiev sa zrodila remíza. Treba dodať, že zaslúžená. "Barani" ukázali skvelú presilovkovú efektivitu. Vďaka tomu zobrali dva body, keďže všetky štyri góly vsietili v početnej prevahe.
Zdroj: 36900
Zdieľajte:

Norbert Javorčík, tréner Banskej Bystrice: "Od začiatku sa nám daril napĺňať herný plán, teda mať dobrú defenzívu, nepúšťať súpera do streleckých príležitostí, získavať puk jednoduchou hrou a byť dôrazní pred bránkou. Tým si aj vytvárať šance. Mikuláš však veľmi dobre hral v priestore pred bránkou, boli sme často tiesnení pri našich šanciach, vždy tam bola nejaká hokejka a keď už sme prekonali brankára, zvonila žŕdka. Rozhodli napokon špeciálne situácie, teda presilovky a oslabenia. My sme dali všetky góly v početných výhodách, pracovali sme na nich, góly padli po nacvičených veciach i po kreativite hráčov."

Prečítajte si aj

Róbert Huna sa v rámci striedavých štartov vracia do extraligy

Milan Jančuška, tréner L. Mikuláša: „Ťažko sme sa rozbiehali. Bolo cítiť náročný program, ktorý sme mali za sebou. Slabo sme korčuľovali od začiatku, Banská Bystrica šla zaslúžene do vedenia 2:0. Urobili sme potom korektúry v zostave a tieto zmeny pomohli. Vyrovnali sme. Škoda chybného nášho striedania v predĺžení, v oslabení sme dostali štvrtý gól. Všetky inkasované góly sme dostali v oslabeniach. Je to škoda. Nebyť zbytočných faulov, tak sme mohli bodovať naplno.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články