Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ukázali im, ako sa hrá hokej, dvihli kabínu a tréningy: Bratia Shoreovci opustili Trenčín

TRENČÍN - Hokejisti HK Dukla Trenčín mali možnosť v predošlých dňoch sledovať fantastické výkony zámorských posíl, bratov Nicka a Drewa Shoreovcov.
Zdroj: 37439
Zdieľajte:

Americká súrodenecká dvojica pútala pozornosť svojimi výkonmi v uplynulých ligových kolách. Pravidelne bodovala a výraznou mierou pomohla prebudiť trenčiansku Duklu, ktorej táto sezóna veľmi nevychádzala. Pod hradom Matúša Čáka zanechali po sebe dokopy 20 bodov.

Pozrite si aj

VIDEO Neuveriteľný zákrok útočníka Metallurgu Magnitogorsk

„Myslím, že nielen trenčiansky, ale celkovo slovenský fanúšik musí uznať, že tí chlapci boli o dva levely vyššie od ostatných. Bolo príjemné ich sledovať a rovnako i trénovať. Zodvihli celú kabínu, tréningový proces. Vidno, že sú to veľkí profíci. Hoci tu boli len na 5 zápasov, veľmi sme radi, že tu boli a verím, že naši hráči od nich obkukali ako sa hrá hokej,“ zhrnul krátkodobé pôsobenie veľkých postáv v Trenčíne športový manažér klubu Branko Radivojevič.

Pozrite si aj

VIDEO Švec z Trenčína veľmi rýchlo urobil poriadok so súperom z Liptovského Mikuláša

„Bratia Shoreovi museli odcestovať domov. Drewovi bolo odporučené, aby išiel naspäť, nakoľko musí po prílete domov, pred začiatkom NHL kempov, absolvovať dvojtýždňovú karanténu a tiež musí mať až štyri negatívne testy. K tomu si, samozrejme, potrebuje aj on povybavovať nejaké svoje veci. Obaja bratia dnes spolu odišli a my sme to museli len akceptovať,“ dodal pre oficiálnu stránku mužstva Radivojevič.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkdukla.sk

Diskusia

Podobné články