Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Peter Mikula: Pokazili sme si mená a urobili hanbu, ktorú si musíme vypiť

POPRAD - Spanilá štrnásťbodová jazda popradských hokejistov sa skončila. O jej prerušenie sa postaral odveký rival z Košíc. A nie hocijako. Poprad si dohrávku 8. kola rozhodne nestrčí za klobúk. Mužstvo spod Tatier explodovalo počas prvej tretiny. Náprava ale nenastala. Podarilo sa urobiť už iba kozmetické úpravy po presných zásahoch Haščáka a Dalhuisena. Rezultát 2:6 všetko podčiarkuje.
Zdroj: 37179
Zdieľajte:

"Nešlo nám vôbec nič. Keby som mal podrobne rozoberať niektoré veci, musel by som ich riešiť osobnejším postojom. Teraz to nebudem robiť. S hráčmi si to vydiskutujem pri najbližšej príležitosti," povedal na tlačovej konferencii hlavný tréner Popradu Peter Mikula.

Prečítajte si aj

Topoľčany ulovili zvučnú posilu: Do útoku prichádza dvojnásobný majster Slovenska so Slovanom Bratislava

Ostrieľaný hokejový odborník neveril vlastným očiam, čo jeho zverenci predvádzali už v prvej tretine. Dostávali gól za gólom, nepomáhali ani brankári Rychlík s Vošvrdom. Košická lavína sa po úvodných dvadsiatich minútach zastavila na výsledku 0:5. V takom prípade je zdramatizovanie zápasu len zbožným prianím. "O tomto zápase rozhodli viaceré faktory. Keď bola šanca na návrat do stretnutia, to sa nestalo. V žiadnom prípade nechcem uraziť kvality Košíc. My sme si však vystrojili veľkú hanbu, ktorú si musíme vypiť. Pokazili sme si mená a naozaj sa mi ťažko hľadajú slová" kostrbatým spôsobom pokračoval v hodnotení prvého tohtosezónneho derby s košickými hráčmi.

Prečítajte si aj

Prezident HC Košice: Kompenzácie boli len zrnkom, v januári chcem 2500 ľudí v hľadisku

Jedinou "útechou" je, že Popradčania majú rýchlu šancu napraviť dohrávku 8. kola. "V piatok opäť hráme proti Košiciam a samozrejme, budeme sa snažiť im to vrátiť. V tejto chvíli nám nič iné neostáva," doplnil pred novinármi 65-ročný kormidelník Peter Mikula.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články