Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Vianoce: Hviezdy NHL sa vybrali hrať hokej do kanadských hôr, fotky sú úžasné

BRATISLAVA - Je december a znova sa blížia Vianoce. Náš portál vám opäť prináša rôzne zaujímavosti a špeciálne články k najkrajším sviatkom roka.
Zdroj: 34347
Zdieľajte:

Na začiatku novembra tohto roku sa niekoľko hokejistov NHL rozhodlo, že si pripomenie svoje začiatky. Olympijský medailista v krasokorčuľovaní Patrick Chan vybavil dva vrtuľníky a spoločne s ním odletelo z Vancouveru do kanadských hôr desať hokejistov. Tí so sebou zobrali aj jednu hokejovú bránku a zahrali si na zamrznutom jazere vo výške zhruba 1800 metrov nad morom.

Do svätyne sa postavil Thatcher Demko z Vancouveru Canucks, najväčšou hviezdou bol jeho spoluhráč Elias Pettersson. Partiu doplnili ďalšie známe mená ako Alexander Edler, Zack MacEwen Troy Stetcher alebo skúsený obranca Jason Garrison.

Prečítajte si aj

Vianoce: Hviezdy NHL uviazli na diaľnici a lúskali orechy

Pre všetkých to bol obrovský zážitok a fotky, ktoré vznikli, sú priam fantastické. Kvôli autorských právam ich nemôžeme uverejniť na našom webe, ale môžeme vám ponúknuť prelinkovanie na stránky prestížneho New York Times, kde si ich bezplatne pozriete na odkaze TU. Článok si môžete prečítať aj na webe ohmyhockey.com.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: ohmyhockey.com

Diskusia

Podobné články