Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Vianoce: Hviezdy NHL uviazli na diaľnici a lúskali orechy

BRATISLAVA - Je december a znova sa blížia Vianoce. Náš portál vám opäť prináša rôzne zaujímavosti a špeciálne články k najkrajším sviatkom roka.
Zdroj: 3642
Zdieľajte:

V pondelok 27. decembra 2010 neprežili hokejisti Patrik Eliáš a Travis Zajac práve ideálny vianočný večer, keďže uviazli na diaľnici a domov sa dostali až nad ránom. Dôvodom bola snehová búrka.

V snehovej kalamite v paralyzovanom New Jersey strávili sedem hodín. Až ráno ich vyslobodila zo zajatia zimy polícia. Vykurovanie auta išlo naplno a čas si trávil lúskaním orieškov.

"Narodil som sa a vyrastal vo Winnipegu, tam sú podobné snežné búrky bežné, nikdy by sa tam niečo podobné nestalo. Tu trocha snehu položí celé mesto," smial sa útočník Travis Zajac.

Prečítajte si aj

Vianoce: Najdobročinnejší hokejista P.K. Subban

"V tej noci to bolo príšerné. Naozaj. Ešteže som mal dobrú spoločnosť," hovoril Kanaďan. Domov sa vracali zo stretnutia, ktoré proti Torontu prehrali 1:4. Cesta, ktorá na trojprúdovke trvá niekoľko minút teraz neubehla tak rýchlo.

"Oni tú ulicu uzavreli a my sme boli v jej strede. Tak sme otvorili balíček orieškov, jediné, čo sme mali a snažili sme sa spať. Boli sme v pohode," s nadhľadom konštatoval Zajac: "Nemohli sme robiť nič. Iba frustrovane sedieť a počúvať hudbu v rádiu Fresh," priznal sa Eliáš.

Vo svojom aute nechal zapnutý motor, aby nezamrzli: "Celý ten čas sme si vďaka tomu mohli kúriť. V tej chvíli sme naozaj nemohli myslieť ekologicky," smial sa.

Do svojho domu sa napokon dostali až o pol ôsmej ráno. Akurát sa stihli umyť a vyraziť na tréning.

Prečítajte si aj

Vianočný kvíz #1
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články