Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Severská škola Michalovciam začína pasovať, po siréne si vyšliapol na hviezdneho súpera

MICHALOVCE - Fínsky tréner na lavičke michalovského tímu Tomek Valtonen počas troch zápasov zaknihoval výhru, remízu i prehru. Útočník Pavol Regenda si pochvaľuje jeho príchod i nastolenie herného systému. Proti Dukle Trenčín si založil extraligový gólový účet.
Zdroj: 37457
Zdieľajte:

"Trenčín bol kvalitný súper, no my momentálne hráme dobrý hokej. Snažíme sa dať protivníkom čo najmenej priestoru na šance. Zahrali sme tímovo. V tomto treba pokračovať," vyzdvihol prácu michalovského kolektívu s víťaznou koncovkou preň útočník Pavol Regenda. Odchovanec zemplínskeho klubu sa v súboji Dukiel dočkal premiérového zápisu do listiny strelcov. Bol to všelijaký gól, ale aj ten sa počíta.

Prečítajte si aj

Nitru opustil mladý útočník: Snažili sa ma prehovoriť, ale mojim cieľom je AHL

"Veľmi dlho som čakal na gól. Trvalo to presne jedenásť zápasov. Nebol to čistý gól, pretože sa puk odo mňa hocijako poodrážal. Teším sa z neho," konštatoval gólovú chvíľu z 37. minúty mladík z Michaloviec. Trenčianska Dukla vykresala iskierku nádeje pol minúty pred treťou sirénou. Sieť za Tomášom Tomekom rozvlnil americký útočník Nick Shore, s ktorým sa dostal Regenda do konfliktu po ukončení zápasu pri vlastnej striedačke. "Hostia nemali čo stratiť a keďže sme hrali v oslabení, chceli vyrovnať pri hre 4 proti 6. Trenčín to aj so šťastím pretlačil do našej brány. Tréner nám povedal, že máme hrať jednoducho a pomohlo to. Výsledok sme ubránili," pokračoval v rozprávaní 20-ročný Michalovčan.

Prečítajte si aj

Hokejovo vyspelejší hráči nezabrali

Michalovce naznačili, že po príchode fínskeho kouča Valtonena pravdepodobne nastal čas na vytvorenie víťaznej šnúry. Súboj v Poprade to podčiarkol. Prišiel však víkendový duel s Miškovcom a Maďari aj v tejto sezóne potvrdili, že im Zemplín praje. "Zmenili sme štýl hry. Snažíme sa hrať aktívne smerom dopredu a myslím si, že nám to zatiaľ pasuje. Valtonen nám dodal nový impulz, novú energiu," ukončil rozhovor Pavol Regenda.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články