Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nitru opustil mladý útočník: Snažili sa ma prehovoriť, ale mojim cieľom je AHL

NITRA - Z klubu Tipos extraligy HK Nitra odišiel útočník Adam Dauda.
Zdroj: 37452
Zdieľajte:

25-ročný Slovák, ktorý dlhé roky žije v Kanade, prišiel Nitranom pomôcť v úvode sezóny. V drese Nitry odohral ešte zápas s Miškovcom v rámci dohrávky 10. kola Tipos extraligy. Tím spod Zobora prehral 2:3 po predĺžení.

Prečítajte si aj

Špirko si našiel klub, bude hrať v SHL

„Bola to dobrá skúsenosť, ako tím máme výborný vstup do sezóny. Škoda, že sa lúčim prehrou, mohli sme tento zápas zvládnuť lepšie. Budem určite sledovať chalanov aj ďalej,“ uviedol po stretnutí pre oficiálnu stránku klubu Adam Dauda. „Mojím cieľom je AHL. Chcem sa tam prebojovať a myslím si, že z ECHL to pôjde ľahšie. Poznám tím, do ktorého sa vraciam, viem, že tam so mnou počítajú a dostanem veľa času na ľade. Liga sa tam rozbehne už 11.decemebra, preto odchádzam relatívne skoro,“ ozrejmil Dauda svoje priority do budúcna a jedným dychom dodal, že sa ho Nitra pokúšala udržať.

Prečítajte si aj

Bývalý gólman Lev Poprad ohlásil koniec kariéry: Vo Fínsku sa stal trénerom brankárov

„Snažili sa ma prehovoriť, to je fakt. Ja som Nitre vďačný a som rád, že som mohol byť súčasť tohto výborného tímu. Na druhej strane aj vedenie pochopilo, že v ECHL budem viac na očiach skautov z AHL,“ doplnil mladý center. V Nitre odohral 12 zápasov s bilanciou (5+2).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články