Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Špeciálny večer pre Gašpara a Vaya, naspäť v hre je Maier, Michalovciam sa zranil ďalší útočník

BRATISLAVA - Piatkový program (20.11.) Tipos Extraligy nám ponúkne päť stretnutí. Pozreli sme sa na zaujímavosti v zostavách jednotlivých tímov.
Zdroj: 37236
Zdieľajte:

Nové Zámky hostia Liptovský Mikuláš. V domácej bránke má znova prednosť Henri Kiviaho, do druhej obrany sa posunul Michal Roman. Branislav Ligas a Michal Barto sa vrátili do Martina, ktorý dnes hrá proti Trnave. Prvýkrát v sezóne sa predstaví Patrik Števuliak. Liptáci nasadili medzi tri žrde Patrik Kozela, ktorý hviezdil proti Zvolenu.

Nitre bude v Košiciach naďalej chýbať Róbert Lantoši, rovnako tak aj kapitán Branislav Mezei a dvojica Vitáloš - Fominykh. Piaty raz v prebiehajúcom ročníku štartuje 17-ročný Oliver Stümpel. Do zostavy Košíc sa vracajú Martin Réway aj Dávid Mudrák.

Prečítajte si aj

Gabor musel v Liptovskom Mikuláši myslieť na nehokejové problémy, v Banskej Bystrici sa bude biť o miesto v zostave

Špeciálny večer má pred sebou Rastislav Gašpar. Prvýkrát po prestupe z Detvy do Slovana sa v drese "belasých" postaví proti svojmu bývalému zamestnávateľovi a to rovno pod Poľanou. Hostia nastupujú bez zraneného Andreia Makarova, ku ktorémupribudol Milan Kytnár. Prvýkrát od K.O. v podaní Louisa figuruje v zostave obranca Patrik Maier. Odvtedy ubehlo osem dní. Slovanu vypadol aj zranený Samuel Buček, Dalibor Bortňák nastúpi na svoj iba tretí zápas počas novembra. Naďalej je mimo hry Andrej Meszároš, naposledy hral 8.11. proti Košiciam. V zostave Detvy chýbajú Andrej Golian, Jakub Žilka či Peter Valent.

Na ľad DVTK Jegesmedvék Miškolc pricestovala Banská Bystrica. Veľmi zaujímavé stretnutie zažije Ádam Vay. Práve v drese !ľadových medveďov" sa stal počas sezóny 2018/19 štatistiky najlepším gólmanom najvyššej slovenskej súťaže a teraz sa prvýkrát od svojho odchodu z DVTK predstaví na tamojšom ľade. Tréner Javorčík má späť v zostave Winquista, naďalej chýbajú Kabáč, Brejčák, Mistele i Kriška.

Dave Allison, tréner DVTK, zase nemôže počítať so službami svojho tretieho najproduktívnejšieho hráča, ktorým je Lotyš Haralds Egle. Mimo hry je takisto Kanaďan Rob Flick.

HK Poprad spravil oproti poslednému stretnutiu jedinú zmenu, na pozícii trinásteho útočníka nahradila Šoteka ďalší mladík, Adam Jevoš. HK Dukla Ingema Michalovce prvýkrát vyrukuje s novým trénerom, Tomek Valtonen zažije svoju premiéru v Tipos Extralige práve pod Tatrami. Do zostavy sa vrátil Dávid Šoltés, naposledy hral 23. októbra, bude to pre neho iba štvrtý duel ročníka. V druhom útoku ho doplnili Lalancette a Majdan. Naďalej však chýbajú Mlynarovič a Matoušek, zranil sa aj Ville Korhohen.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články