Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Trenčín posilnila bratská dvojica z NHL, jedného z nich odporučil Marián Gáborík

TRENČÍN - Klub Tipos extraligy HK Dukla Trenčín získal dve zaujímavé posily do útoku.
Zdroj: 37286
Zdieľajte:

Novými posilami aktuálne predposledného mužstva Tipos extraligy je bratská dvojica Nick a Drew Shore. Klub o tom informoval na sociálnej sieti.

Prečítajte si aj

Asi sme sa zle pripravili, ozvalo sa zo šatne Zvolena, Oremus poukázal na chybu počas dvoch tretín

"Po dvojici Alderson - Lemcke sa v žlto-červenom drese predstaví aj Nicholas Shore. Spomínaný 28-ročný americký center bol draftovaný do NHL v roku 2011 v 3. kole z 82. miesta tímom Los Angeles Kings, v ktorom odohral štyri sezóny, no a rovnako pôsobil aj v Ottawe, Toronte či Winnipegu. Nicholasa nám navyše odporučil Marián Gáborík, nakoľko ide o jeho bývalého spoluhráča z Los Angeles. Na spolupráci sme zatiaľ dohodnutí do konca aktuálneho kalendárneho roka," píše sa v správe Dukly Trenčín.

Prečítajte si aj

Michalovce predstavili nového trénera, stal sa ním Fín

"Spoločne s Nicholasom príde do Trenčína aj jeho brat Drew Shore, ktorý bol draftovaný do NHL v roku 2009 v 2. kole zo 44. miesta tímom Florida Panthers. Drew pôsobil v spomínanej NHL, ale tiež v AHL či KHL. Momentálne má zmluvu s Carolinou Hurricanes. Rovnako ako s jeho bratom, i s ním sme dohodnutí na spolupráci do konca roka 2020," dodáva klub k angažovaniu zámorských bratov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články