Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Asi sme sa zle pripravili, ozvalo sa zo šatne Zvolena, Oremus poukázal na chybu počas dvoch tretín

ZVOLEN - Štadión vo Zvolene neostal mĺkvy. Hostia z Liptovského Mikuláša pricestovali a vyhli sa tak vylúčeniu z ligy.
Zdroj: 36914
Zdieľajte:

Zvolenčania boli však nepríjemne prekvapení hrou ťažkou situáciou zdecimovaného protivníka. HKM bol nútený doháňať manko o dva góly. Vyšiel mu záver tretej tretiny. Najprv Puliš znižoval na 1:2 a duel zachránil Radovan Bondra. "Chalani mali snahu vyhrať tento zápas od samého začiatku, súper bol však húževnatý, mal impulz, dohrával každý jeden súboj. Inkasovali sme v druhej tretine dva nepríjemné góly, no v závere tretej sa ukázala sila tohto tímu a ja som veľmi rád za toto víťazstvo.

Prečítajte si aj

Výborný výkon Liptákov a fantastický Kozel takmer zdolali Zvolen: Boli sme uvoľnení, chceli sme konečne hrať

Pre mňa je dôležité, že chlapci to po druhej tretine za stavu 0:2 nevzdali. Šliapali naplno ďalej a získali dva body. Často sme strieľali, ale prvé dve tretiny pred bránkou z nás takmer nik nebol. To bola chyba. Treba však dodať, že Mikuláš hral dnes výborný zápas," uviedol tréner Zvolena Peter Oremus. Päťminútové predĺženie víťaza neurčilo, hoci už mohlo po piatich sekundách. McPherson však z trestného strieľania nepotrestal faul Kuraliho. Rozuzlenie prišlo v nájazdoch, ktoré dobre dopadli pre zvolenských hráčov.

Prečítajte si aj

Michalovce predstavili nového trénera, stal sa ním Fín

"Bol to ťažký zápas. Dostali sme dva nešťastné góly po chybách, to sa nám nemôže stávať. Každý súper je silný, dá sa prehrať aj s posledným celkom súťaže. Vnímali sme, aké má problémy Liptovský Mikuláš, no nehľadeli sme na to, pripravovali sme sa na tento zápas, no asi zle. Hostí sme nepodcenili, ale hralo sa nám ťažšie. Mikuláš hral jednoducho, menej kombinačne, no nechceme sa na to vyhovárať. Sme radi, že sme vyhrali," povedal autor víťazného gólu domácich Peter Zuzin.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články