Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Miroslav Chudý: Viem, čo sa deje, keď sa tímu nedarí. Pokiaľ som tu, budem sa biť za Michalovce

MICHALOVCE - Čierna séria Michalovčanov sa natiahla. Dukla v nedeľu nezvládla stretnutie s Banskou Bystricou.
Zdroj: 36012
Zdieľajte:

Tréner Michaloviec Miroslav Chudý bol veľmi nešťastný a niet sa čomu čudovať. Jeho mužstvo už štvrtý raz po sebe nezískalo žiadne body. Premožiteľmi Zemplínčanov v nedávnom období sa stali Poprad, Nitra, Slovan a Bystrica. "Ukázali sme veľmi zlý výkon, čo sa týka najmä mentálnej stránky. V tomto smere sme momentálne veľmi dole. Chýba nám hokejové srdce a tímový duch. Inkasujeme góly v oslabeniach, a potom sa to nabaľuje.

Prečítajte si aj

Petran: Máme sa báť toho, že máme platné zmluvy a chuť hrať hokej? Nebojíme sa ničoho

Musíme tvrdo pracovať, ale my to nerobíme. Nevenujeme sa malým veciam a asi chceme hokejovo vyučovať. Avšak aktuálne na to nemáme. Posledné dve stretnutia boli totálnym sklamaním. Prežívam asi najťažšie trénerské chvíle, ale dúfam, že to nebude ešte horšie. Zatiaľ nie sme v pozícii mužstva, ktoré by dominovalo," veľmi ťažko komentoval štvrtú prehru svojich zverencov v rade skúsený 58-ročný tréner.

Prečítajte si aj

VIDEO Banská Bystrica vysoko vyhrala v Michalovciach, štvorgólový koncert kanadskej posily!

Rodák z Krupiny po štvrtkovej porážke na ľade Slovana Bratislava sa nechal počuť, že prehru 4:7 berie na seba. Pri čítaní medzi riadkami by si človek pomyslel, že je pripravený skončiť. Chudý je jednoznačne najúspešnejší tréner Michaloviec. Cíti však tlak na svoju osobu? "Viem, čo nasleduje, ak sa mužstvu nedarí. Vôbec sa nezbavujem zodpovednosti. Čo má prísť, príde. Aj hráčom som povedal, že sa z krízy musíme dostať spoločne ako tím. Verte tomu, že jeden človek nezmení nič. Tlak bol stále. Pokiaľ som tu, budem biť za Michalovce," dodal Chudý. Michalovce si držia siedme miesto so ziskom 13 bodov pri skóre 37:39.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články