Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trenčín spravil zmeny v kádri: Vrátil sa Chromiak, skončil skúsený obranca a čoskoro tím opustí aj Daňo

TRENČÍN - Hokejisti HK Dukla Trenčín sa už pozerajú smerom k ich návrat na ľadové ploche po pozitívnych prípadoch koronavírusu v tíme. Prvýkrát sa predstavia v stredu proti HK Poprad.
Zdroj: 32029
Zdieľajte:

"Vojaci" v ich zatiaľ poslednom vystúpení neuspeli proti Novým Zámkom (1:5). Päť gólov dostali v tretej tretine a už skôr boli avizované zmeny v kádri. Nakoniec nedošlo k až tak drastickým pohybom ako bolo predpovedané: "Mali sme pripravené brutálnejšie zmeny, ktoré sa dotkli primárne Henricha Jaborníka. Dlhodobo sme nad ním premýšľali, lebo neodvádzal takú hru, ako sme od neho očakávali a v tíme tak skončil," povedal pre klubový web tréner Ján Pardavý.

Prečítajte si aj

TOP 5 zatiaľ najlepších legionárskych posíl tímov Tipos Extraligy

Naopak, do tímu pribudlo niekoľko mien: "Taktiež sme urobili posuny v jednotlivých formáciách. Chceli sme tiež zvýšiť konkurenciu v tíme. Teraz máme k dispozícií päť formácií. Deväť obrancov a trinásť útočníkov, pričom hrať budú vždy tí najlepší. Káder sa snažíme mať čo najširší, preto sme siahli do Dubnice, zobrali sme Adama Dúžeka s Enrikom Švecom a prišiel tiež Martin Chromiak,“ pokračoval Pardavý o zmenách v kádri.

Nateraz je situácia v tíme ustálená, čo však nebude trvať dlho: "Komplikácia vieme, že nastane na konci novembra, kedy odídu traja hráči do dvadsiatky, po ďalších zhruba dvoch týždňoch odíde i Marko Daňo, keď sa otvoria kempy NHL. Pokiaľ to bude nutné, budeme pracovať na tom, aby sme tím doplnili. Premýšľali sme nad náhradou za Jaborníka, chceli sme cudzinca, ale musíme premýšľať i ekonomicky, financie nás nepúšťajú do veľkých nákupov," dodal Ján Pardavý pre hkdukla.sk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkdukla.sk

Diskusia

Podobné články