Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Za spoluhráča sa vždy postaví, Pospíšil možno pôjde na operačný stôl

KOŠICE - Bratislavský Slovan zbíjal v košickej Steel aréne a pred televíznymi kamerami. "Oceliarov" môže mrzieť bezzubosť predovšetkým v početných výhodách. Súperovi nedali ani gól a prehra 0:2 bola treťou po sebe.
Zdroj: 36133
Zdieľajte:

Východniari keby hrali so Slovanom aj do rána, gól by nedali. Slovenské derby v tejto sezóne im vôbec nevyšlo. Za šesťdesiat minút nevedeli nájsť ideálny recept na skvelého gólmana "belasých" Andreja Makarova. Pri tom v záverečnej tretine mal príležitosť na skórovanie Martin Pospíšil a po ňom nedostal puk do brány ani Marek Baránek.

Prečítajte si aj

Premiéra Bruna Mráza v Košiciach práve proti Slovanu Bratislava: Spoľahlivý, poctivý a pracovitý center, tvrdí klub

"Stále platí, že nesmieme byť slabí v priestore pred bránkou a musíme sa tam tlačiť. To však nie je jediná vec, ktorá nás trápi. Musíme zlepšiť presilové hry, pretože veľmi veľa sme ich nevyužili," vyjadril sa k domácej porážke 0:2 urastený stredný útočník prvej košickej formácie Pospíšil. V stretnutí nebola núdza o šarvátky. Paradoxne ju ako prvý začal zvolenský odchovanec v službách Košíc, ktorému sa nepáčil zákrok Samuela Petráša na jeho kolegu, a potom si čo - to povedal s Michalom Sersenom. Vzájomné naťahovanie sa ukončili hlavičkami, za ktoré nakoniec nepykali.

Pozrite si aj

VIDEO Najpamätnejšie bitky: Jozef Švec vs. Konsta Mesikämmen

"Ktovie, aké by to bolo, keby sa na nás pozerali diváci. Koľkokrát bude potrebné pomôcť spoluhráčovi, toľkokrát sa za neho postavím!," úplne zreteľne odpovedal Martin Pospíšil v súvislosti s udalosťami z prvej tretiny. O pár dní 21-ročný Zvolenčan zbiera prvotné skúsenosti na slovenských klziskách. Keďže mu to nevyšlo doma pod Pustým hradom, rozhodol sa prijať ponuku HC Košice. Slovenský angažmán si zatiaľ užíva a v kanadskom bodovaní mu patrí štvrté miesto za 3 góly a 1 asistenciu. "Cítim sa veľmi dobre. Mrzia ma akurát zahodené šance. Naša extraliga predstavuje iný hokej. Ťažko to porovnávať s AHL, pretože obe súťaže majú svoje špecifiká, ale určite má kvalitu," zhrnul doterajších sedem duelov v našej najvyššej súťaži Pospíšil.

Prečítajte si aj

Fatálne chyby a žiadne pozitíva, hodnotil Mikula. Detva s luxusom, ktorý si nemôže dovoliť

Košičania zobrali medzi seba útočníka Bruna Mráza práve zo Slovana Bratislava. Tréner aj funkcionár Jan Šťastný avizoval, že potreboval do kádra pracovitého jednotlivca, no zároveň sa musel poistiť na pozícii centra, pretože bývalý mládežnícky slovenský reprezentant sa pravdepodobne začiatkom roka 2021 poberie za veľkú mláku, hoci je to v tejto chvíli otázne.

Prečítajte si aj

Nové Zámky naďalej lídrom tabuľky, Slovan zvíťazil v Košiciach, Nitra po prestrelke naďalej stopercentná

"Do zámoria som mal ísť po Vianociach, no mal by som ísť na operáciu ramena, pretože mám natrhnutú šľachu. Nie je to nič príjemné, hlavne keď idem do súboja. Uvidíme, kedy bude ten operačný zákrok. Či v najbližšom období, alebo až po sezóne. Každopádne, túto situáciu musím pretrpieť," dodal Pospíšil.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články