Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Detva mala po karanténe prvý tréning vo štvrtok, v piatok odohrá zápas proti Novým Zámkom

DETVA - Hokejisti HC 07 Detva už sú po karanténe všetci negatívni na COVID-19 a zapojili sa do tréningového procesu. Na ľade boli prvýkrát vo štvrtok, avšak už v piatok odohrajú stretnutie proti Novým Zámkom. Pre hokejovysvet.sk to potvrdil majiteľ klubu Róbert Ľupták.
Zdroj: 36895
Zdieľajte:

"Karanténa prebehla v poriadku. Vo štvrtok sme prvýkrát trénovali. Postupne budeme dohrávať aj zápasy, ktoré museli byť odložené," hovorí Ľupták. Detvania kvôli koronavírusu nenastúpili proti HC ´05 Banská Bystrica, HK Dukla Ingema Michalovce, HK Poprad a DVTK Jegesmedvék Miškolc. V piatok o 18:00 sa zverenci trénera Ernesta Bokroša predstavia doma proti HC Mikron Nové Zámky. Stretnutie odvysiela Sport TV.

Prečítajte si aj

TOP 7 tímov NHL, ktoré majú najväčší priestor pod platovým stropom

Detva pred karanténou prežívala veľmi úspešný štart sezóny 2020/21. Na úvod porazila Liptovský Mikuláš a aj keď prehrala proti Trenčínu a tesne aj s Nitrou, tak následne porazila Slovan na jeho ľade v prestrelke 7:6. Navyše, po tom zápase a pred nastúpením do karantény bol Rastislav Gašpar najproduktívnejším hráčom Tipos Extraligy a River Rymsha najproduktívnejším obrancom celej ligy.

Gašpar na vedúcej pozícii stále je, druhé miesto patrí Allanovi McPhersonovi s 8 bodmi. Zaujímavé je, že pri vtedajšom skóre 16:17 strelili Detvania najviac gólov v celej Tipos Extralige, no najviac ich aj inkasovali. V piatok sa odohrá okrem stretnutia Detva - Nové Zámky už len duel medzi Michalovcami a Liptovským Mikulášom.

Prečítajte si aj

Hokejisti Bratislava Capitals do konca októbra už nenastúpia na zápas
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články