Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Failleho gól nestačil, Horanský sa teší z postupu, Lugano strelilo jedenásť gólov

BERN - V nedeľu boli na programe osemfinálové zápasy Švajčiarskeho pohára. Slovenský útočník Stanislav Horanský môže byť spokojný aj keď nebodoval, ale jeho HC Ambri-Piotta postúpila výhrou 3:2pp cez SC Rapperswil-Jona Lakers.
Zdroj: 34092
Zdieľajte:

Najväčší záujem pútal zápas medzi SC Bern a HC Davos, domáci vyhrali 2:0. Hosťom nepomohol ani Joe Thornton, ten sa udomácnil na pozícii centra druhého útoku. Lausanne porazilo Biel (5:2), dva góly a jednu asistenciu získal kanadský útočník Charles Hudon, posila z Montrealu Canadiens.

Prečítajte si aj

Csíkszereda vyhrala 29:1, Blackwater a Yellow Horn však nebodovali

Slovenský útočník Roman Karaffa v zostave Bielu, kde má striedavý štart z druholigového HC La Chaux-de-Fonds, nefiguroval. Končí EHC Kloten, za ktorý nastupuje Éric Faille. Práve on vsietil proti Ajoie jediný gól svojho tímu (1:3). Servette-Géneve prešiel cez Langnau (4:2).

Až jedenásť gólovo strelilo HC Lugano na ľade mužstva Pikes EHC Oberthurgau, ktoré je účastníkom štvrtej najvyššej súťaže, čo už je amatérska súťaž. K výhre 11:1 prispel hlavne mladý Philip Kurashev a jeho hattrick plus dve asistencie. Istými účastníkmi štvrťfinále Švajčiarskeho pohára sú SC Bern, HC Ajoie, Langenthal, HC Ambri-Piotta, Lausanne HC a HC Servette-Géneve.

Odohrať sa musia ešte posledné dva zápasy osemfinále, HC Lugano - ZSC Lions a EHC Visp - Fribourg Gotterón. Tie boli z tohto víkendu kvôli koronavírusu odložené.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články