Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Csíkszereda vyhrala 29:1, Blackwater a Yellow Horn však nebodovali

BUKUREŠŤ - Hokejisti tímu SC Csíkszereda, ktorí majú najvyššie ambície, v nedeľu doslova rozniesli po ľade hráčov celku Sportul Studentesc a vyhrali priam až neuveriteľným skóre 29:1.
Zdroj: 33817
Zdieľajte:

Paradoxne vyznieva fakt, že ani jeden kanadský bod si nepripísali Judd Blackwater, Colton Yellow Horn, Mathieu Tousignant a Justin Maylan. Všetci síce boli na súpiske, ale na ľad sa dostali iba na minimálny počet minút, keďže ich tréner šetril, nakoľko hrali aj v sobotu. Naopak, skvostných osem gólov a k tomu päť asistencií zaknihoval maďarský kapitán tímu Tihamer Becze. Niekoľko ďalších hráčov malo viac ako päť kanadských bodov.

Pozrite si aj

VIDEO Fantastický moment: Mladý slovenský brankár strelil v Nemecku gól cez celé ihrisko

Csíkszereda rovnakého súpera rozdrvila aj v sobotu, kedy to bolo "iba" 23:1. Tu mal najviac bodov spomínaný Justin Maylan (3+7), žiaril taktiež Mathieu Tousignant (4+2). Judd Blackwater mal bilanciu 2+1 a Colton Yellow Horn zas 1+3. Zsolt Rezszegh a Csanad Fodor duel ukončili s tromi gólmi a štyrmi asistenciami. Celkové skóre z dvoch zápasov je 52:2. Mrzieť môže jedine to, že ani raz z toho nebolo čisté konto.

Sportul Studentesc je každopádne poriadnym boxerským vrecom tohtosezónneho vydania rumunskej ligy. Dokopy odohral štyri stretnutia, s tímom GSM Galati prehral najskôr 1:20 a potom 0:20. Po spomínaných štyroch dueloch má teda skóre 3:92. Naopak, Csíkszereda je prvá, získala plný počet 12 bodov. Rovnako tak aj Gyergyói HK. V tomto tíme pôsobí slovenský obranca Igor Bobček.

Len pre doplnenie, zápasy spomenuté v tomto článku sú súčasťou najvyššej rumunskej ligy. SC Csíkszereda a Gyergyói HK hrajú paralelne túto súťaž a tiež Erste ligu. V nej je Csíkszereda tretia a Gyergyói šiesty.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články