Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Hodnotenia sa zatiaľ nedočkal

KOŠICE - Michalovciam chýbal v Košiciach zranený kapitán Vladimír Mihálik a priestor dostal košický odchovanec Vojtech Zeleňák.
Zdroj: 36990
Zdieľajte:

Premiéru by už mal možno dávno za sebou, ak by kluby nebojovali s koronavírusom. Dukla takmer tri týždne pauzovala. 22-ročný Zeleňák mal teda skvelý debut. Do štatistík sa nezapísal, ale na rodnom klzisku uspel výhrou v predĺžení.

Prečítajte si aj

Michalovce sa vrátili víťazne, hrdinom bol Bartánus

"Samozrejme, mrzí nás stratený koniec zápasu, no nakoniec si vážime aj tie dva body," povedal 196 centimetrov vysoký obranca v súvislosti s vyrovnávajúcim gólom Košíc na 3:3 necelé tri minúty pred záverom tretej tretiny. O výsledku v prospech "líšok" rozhodol zastupujúci kapitán Marek Bartánus.

Prečítajte si aj

Nové Zámky sa vyjadrili k tomu, že DVTK nepricestuje na zápas: Sucharda súpera nešetril

"Určite je citeľný deficit. Na to sa však nedá vyhovárať, pretože každý klub si tým prešiel, alebo momentálne prechádza," pokračoval urastený hokejista, ktorý pomaly očakáva prvotné reakcie trénerov na jeho výkon. "Zatiaľ to nikto neriešil a je okolo toho ticho," nechal sa počuť Zeleňák. Z pohľadu nasledujúceho zápasu v nedeľu sú Michalovce takpovediac zachránené. Zemplínčania si brúsili zuby na Zvolen, ale pod Pustým hradom vyčíňal neviditeľný nepriateľ. Najbližší týždeň sa bude v mužstve poctivo odpočívať v karanténe. Ako náhrada prídu Nové Zámky. Pôjde o dohrávku 3. kola.

"Máme radosť z toho, že môžeme hrať a že sa našlo ako tak rozumné východisko. Myslím si, že aj v tomto prípade to bude veľmi ťažký zápas, ktorý bude plný súbojov. Urobíme všetko pre úspech," vyhlásil na záver pred nedeľným stretnutím v Michalovciach Vojtech Zeleňák.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články