Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nové Zámky sa vyjadrili k tomu, že DVTK nepricestuje na zápas: Sucharda súpera nešetril

NOVÉ ZÁMKY - Piatkový zápas hokejovej Tipos Extraligy medzi HC Mikron Nové Zámky a DVTK Jegesmedvék Miškolc sa neuskutoční, keďže maďarský tím kvôli chorobe a zraneniam v tíme nepricestuje na stretnutie.
Zdroj: 36275
Zdieľajte:

Zverenci Martina Hrnčára však riadne absolvujú predzápasové rozkorčuľovanie a o 18:00 budú pripravení na ľadovej ploche k úvodnému buly: "Majú na súpiske 33 hráčov, ale vyhovárajú sa, že veľa z nich sú juniori. Tipos Extraliga však nie je holubník, že hrám vtedy, keď mi to vyhovuje. A keď predpokladám, že nevyhrám, tak si budem prekladať zápasy.

Prečítajte si aj

DVTK necestuje do Nových Zámkov kvôli chorobe viac ako polovice hráčov, zápas by mali kontumovať

My, keď sme mali 9 či 10 zranených hráčov, tak sme točili hráčov zo Slovenskej hokejovej ligy a boli sme všade na posmech, že koľko hráčov sme počas sezóny vymenili. Prehrali sme po sebe plno zápasov, ale hrali sme. Nehľadali sme dôvody, prečo nie, hľadali sme riešenia. Ak nepricestujú, tak si nezaslúžia hrať v Tipos Extralige," nešetril súpera prezident novozámockého klubu František Sucharda.

"Pokiaľ mužstvo nestojí kvôli COVID-u, tak musí hrať. DVTK už je po karanténe a pokiaľ nemá viac ako 50% hráčov COVID pozitívnych, hrať musí — také sú pravidlá pre každého v lige. Zranenia a iné choroby nie sú dôvodom na neodohranie zápasu," doplnil Sucharda.

Prečítajte si aj

"Korona liga" uzavretá: Posledným klubom sťahujúcim sa do karantény je aj HKM Zvolen
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcnovezamky.eu

Diskusia

Podobné články