Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

DVTK necestuje do Nových Zámkov kvôli chorobe viac ako polovice hráčov, zápas by mali kontumovať

MIŠKOVEC - Piatkový zápas hokejovej Tipos extraligy medzi Novými Zámkami a DVTK Miškovec sa podľa vyjadrenia maďarského tímu neuskutoční.
Zdroj: 36483
Zdieľajte:

"Ľadové medvede" na sociálnej sieti informovali, že na juh Slovenska nemôžu vycestovať pre choroby a zranenia. "Aj keď sme o to žiadali, vedenie ligy neprijalo našu žiadosť o odklad zápasu napriek tomu, že sme zdravotnými potvrdeniami dokázali, že viac ako 50 percent registrovaných hráčov nemôže nastúpiť na zápas. Zdravie hráčov je pre nás najdôležitejšie, preto na zápas proti Novým Zámkom necestujeme.

Prečítajte si aj

Do tréningu Slovana sa zapojila už aj najnovšia posila, celé mužstvo bude pokope v pondelok

V dnešný hrací deň nemôže hrať ďalších osem mužstiev, my sme jediní, ktorí by boli nútení hrať. Toto rozhodnutie považujeme za nehorázne a neprijateľné a budeme bojovať na každom možnom fóre," píše sa na facebooku DVTK.

Podľa našich informácií zápas nie je odložený. Novozámčania normálne nastúpia na ľad, avšak súpera tam mať nebudú. V rámci pravidiel v takejto situácii prídu na ľad rozhodcovia a stretnutie budú nútení kontumovať v prospech Nových Zámkov, keďže tie boli riadne pripravené.

Prečítajte si aj

"Korona liga" uzavretá: Posledným klubom sťahujúcim sa do karantény je aj HKM Zvolen
Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články