Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ďaloga riešil ponuku zo zahraničia aj minulý týždeň, padlo to: Všetko sa krúti, krúti a dohaduje...

NOVÉ ZÁMKY - Obranca Marek Ďaloga v utorok nastúpil za materský HKM Zvolen prvýkrát od roku 2012, kedy spod Pustého hradu vystrelil do zahraničia. Bola z toho prehra v Nových Zámkoch po nájazdoch.
Zdroj: 36975
Zdieľajte:

31-ročný bek začal v štvrtom obrannom páre s Meliškom, neskôr sa posunul vyššie a zahral si aj po boku elitného obrancu Bena Betkera: "Dlho som nehral, čiže to bolo ťažké. V prvej tretine som sa však rozohral, potom to bolo lepšie, no je rozdiel trénovať a hrať," hovoril Ďaloga po stretnutí.

S tímom trénera Oremusa je však na ľade už niekoľko týždňov: "Marek s nami trénuje od začiatku ako sme na ľade. Som rád, že sa rozhodol, že chce hrať. Teraz sa rozhodol, že ide, tak sme to zrealizovali, k dispozícii bude aj v nedeľu proti Michalovciam," ozrejmil zvolenský lodivod.

Prečítajte si aj

Blamáž, na ktorú sa pozeralo celé Slovensko, hovorí Radivojevič o prehre Dukly. Zo systému bol guláš

"Chcel som si zahrať. Vedenie aj tréneri s tým súhlasili, za čo som rád," potešil sa Ďaloga: "Nastúpim na dva zápasy. Prvý bol v Nových Zámkoch, druhý v nedeľu v Michalovciach. Dve stretnutia môžem odohrať bez zmluvy," ozrejmil. Logicky sa naďalej pozerá do zahraničia: "Mení sa to každým dňom, riešime veci s agentom a čo bude vôbec netuším. Veľa toho už na výber nie je. Keď vidím, že sa veľa líg zastavuje... Niečo bolo rozriešené minulý týždeň, potom sa to zastavilo. Všetko sa krúti, krúti a dohaduje...," povzdychol si z celej situácie nešťastný Marek Ďaloga.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články